El Sabadell vol retrobar-se amb la victòria davant el Sanluqueño

Els dubtes cada cop són més grans i la necessitat d’una victòria és evident. Després de quatre punts de 21 possibles, el Centre d’Esports es troba en un moment crític. Després de retrobar-se amb la seva millor versió de joc a Tarragona, els homes d’Antonio Hidalgo necessiten convertir les ocasions de gol que generen. I no és per aspirar a un playoff, un ascens o el que sigui; sinó perquè l’equip ha entrat en una dinàmica que serà cada cop més difícil de revertir si no arriben les victòries. Deixat a una banda les possibles conseqüències d’una derrota, els jugadors arlequinats arriben al partit amb plena confiança en el cos tècnic.

Amb tot això, el Sabadell rep aquesta tarda a les set un Atlético Sanluqueño que és el segon equip menys golejat del grup. De fet, els homes de Pedro Buenaventura només han encaixat gols a dos dels set partits que han disputat. A més, han estat prou fiables en atac per sumar dotze punts i estar a prop del playoff. Una victòria els faria dormir a posicions de promoció d’ascens i enfonsaria una mica més els arlequinats. Això, però, ho vol evitar un Sabadell que aquesta setmana ha enviat molts missatges de positivisme per transmetre tranquil·litat entre una parròquia arlequinada que necessita una alegria.

Novetats a l’Atlético Sanluqueño

El conjunt andalús viatja a Sabadell amb les baixes d’Alfonso Fernández i David Vidal. A més, l’equip dirigit per Pedro Buenaventura no coneix la derrota com a visitant. Arribaran a Sabadell en bona forma i després d’un bon partit davant l’Alcoyano a casa. No obstant això, els de Sanlúcar de Barrameda no es volen confiar davant un rival que necessita guanyar i tindrà l’afició al seu costat. Ramón Riego viatjarà al Vallès Occidental apercebut de sanció després d’haver vist quatre grogues aquesta temporada.

Possible onze de l’Atlético Sanluqueño: Ismael Falcón; Edu Oriol, Duro, Pelón, Ramón Riego; Hassane Adamou, Marc Caballé, Julen Azkue; Adrián Armental, Lucas Gaúcho i Javi Navarro.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Antonio Hidalgo i els seus homes reben un Atlético Sanluqueño que ha començat la lliga a un bon nivell. Després d’una bona actuació a Tarragona a la qual només va fallar el gol, l’equip arlequinat vol fer-se fort a casa. Aquesta setmana ha passat per sala de premsa Jose Manzanera, director esportiu arlequinat, per fer una crida a la unitat i ratificar la seva confiança en Antonio Hidalgo. Per la seva part, el tècnic de Canovelles ha volgut agrair el suport de la gent i també ha advertit que els jugadors estan preparats pel partit de demà. Els arlequinats presenten les baixes de Ramón Folch, Iago Indias -que la setmana que ve haurien d’entrenar amb normalitat- i Diego Caballo.

Possible onze del CE Sabadell: Kike Royo; Guillem Molina, Aleix Coch, César Morgado; Joseba Muguruza, Sergio Aguza, Xavi Boniquet, Dani Sánchez; Aarón Rey, Kaxe i Néstor Querol.

On veure el CE Sabadell-Atlético Sanluqueño?

El partit, que començarà a les 19h, es podrà seguir per Footters.