Un gol de Moha Ezzarfani permet el Sabadell sumar el primer triomf del curs

Si bé el Centre d’Esports va signar els millors 60 minuts de la temporada al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic, avui Antonio Hidalgo ha apostat pel mateix onze que a terres tarragonines amb la clara intenció de donar continuïtat a les bones sensacions. Tot i això, pel que fa al partit, el primer a avisar ha estat l’Atlético Sanluqueño al primer minut de joc mitjançant un xut fluix de Hassan que Kike Royo ha aturat sense problemes. L’inici no ha estat l’esperat, ja que ha estat el conjunt andalús qui ha marcat les pautes del duel, i el Sabadell s’ha hagut d’adaptar al joc que ha plantejat l’Atlético Sanluqueño en els primers minuts.

No ha estat fins al 25′ quan ha arribat la rèplica del Centre d’Esports després d’una bona rematada de cap d’Aleix Coch a la sortida d’un córner que ha marxat fora per ben poc. I deu minuts més tard, quan el conjunt arlequinat estava gaudint dels millors minuts de la primera meitat, Nèstor Querol ha estat a punt d’obrir la llauna a l’estadi després d’intentar-ho amb un xut ras que ha marxat llepant el pal de la porteria defensada per Falcón. Aquesta ha estat l’ocasió més clara del primer temps, i de fet, també l’última, ja que fins al xiulet que dictaminava el descans no hi ha hagut cap aproximació més per part d’ambdós equips.

A la sortida de vestidors, el Sabadell ha gaudit d’una triple ocasió claríssima. Primer Néstor Querol, de cap, s’ha topat amb el pal, després Hassan ha evitat, sota pals, el gol de Kaxe, i per últim, Falcón ha desviat a cantonada el xut final de Sergio Aguza. I 15 minuts més tard, de nou Néstor ho ha intentat pel conjunt arlequinat mitjançant un xut potent des de dins de l’àrea que Falcón, estirant-se, a desviat a cantonada. En l’acció següent Javi Duro ha rematat massa fluix en la que ha estat la primera acció de perill de l’Atlético Sanluqueño de la segona meitat.

El Sabadell s’ha bolcat en atac, i al 83′, per fi, Moha Ezzarfani, que feia pocs minuts que havia saltat a la gespa, ha superat Falcón amb un xut ras creuat que, abans d’entrar, a topat amb el pal. La insistència li ha donat els seus fruits a un Centre d’Esports que ho estava intentat per activa i per passiva. A la vuitena ha anat la vençuda, i per fi, el conjunt arlequinat ha sumat el primer triomf de la temporada després de superar l’Atlético Sanluqueño, el que visitava la Nova Creu Alta sent el millor visitant de la categoria.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio (Muguruza, 62′), Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Xavi Boniquet (Sergi Altimira, 73′), Sergio Aguza (Moha Ezzarfani, 80′); Alfred Planas (Jacobo González, 62′), Aarón Rey, Néstor Querol; Kaxe (Toni Gabarre, 73′).

Atlético Sanluqueño: Falcón; Edu Oriol, Pelón, Javi Duro, Ramón Riego; Hassane, Marc Caballé (Diego Cervero, 79′), Julen Azkue (Theo García, 79′); Armental (Toni García, 71′), Miguelete (Javi Navarro, 61′) i Lucas Gaúcho (Canillas, 61′).

Gols: Moha Ezzarfani (1-0, 83′).

Àrbitre: Jorge Tárrega Lajara (Col·legi Valencià) ha amonestat Óscar Rubio per part del Sabadell, i Marc Caballé i Toni García per part de l’Atlético Sanluqueño.

Estadi: Nova Creu Alta (2.815 espectadors).