Antonio Hidalgo és l’aposta de José Manzanera fins al final de temporada

“Si de mi depengués, Antonio Hidalgo seria l’entrenador de l’equip fins al final de temporada”. Aquest ha estat un dels pocs titulars que ha deixat la compareixença extraordinària del director esportiu del Centre d’Esports Sabadell, José Manzanera. El mal inici a la lliga, amb només quatre punts de 21 possibles, i dues dianes a favor, han provocat que Manzanera comparegués aquest migdia en roda de premsa en comptes d’un jugador, com ve sent habitual aquesta temporada. En aquest sentit, el director esportiu del club ha fet una valoració global de l’àmbit esportiu i ha reconegut que l’objectiu de l’equip continua sent acabar la campanya en la zona alta de la classificació.

En relació amb Antonio Hidalgo, el que potser era un dels grans dubtes després que la seva figura quedés qüestionada per una part de l’afició, Manzanera ha mostrat total confiança en el tècnic de Canovelles: “És una persona que sent el club i que treballa al 100%. Té la meva confiança al 100%, ja que és un entrenador d’un nivell molt molt alt”. A més, ‘Manza’ també ha manifestat que confia plenament en els jugadors: “Tinc màxima confiança en el cos tècnic i en els jugadors. Contra el Nàstic només va faltar millorar en la finalització”. I per tancar la carpeta de la plantilla, el director esportiu ha estat preguntat per la figura de Dioni Villalba, davanter de l’Atlètic Balears, i se li ha comparat amb Kaxe i Toni Gabarre. “Estic molt content amb els dos davanters que tenim. Els gols arribaran, i els mateixos saben que poden donar molt més”.

Tot i que segons ha destacat Manzanera l’objectiu de l’equip és guanyar aquest divendres a l’Atlético Sanluqueño i sumar la primera victòria de la temporada, el director esportiu arlequinat no ha amagat que l’equip encara ha de lluitar per acabar a la part alta de la classificació: “S’està fent molta autocrítica interna amb cos tècnic i jugadors. Encara queden 93 punts i som a temps de tot”. Per últim, el valencià també ha volgut agrair a l’afició el suport que dóna a l’equip cada cap de setmana: “M’agradaria donar les gràcies a l’afició. En els pitjors moments és quan hem d’estar tots junts, i només demano que segueixin sent la nostra energia”.