A per la primera victòria de la temporada en un Nou Estadi que serà arlequinat

Amb només quatre punts de 18 possibles i havent arribat a la setena jornada sense conèixer la victòria, ahir Antonio Hidalgo va mostrar tranquil·litat en roda de premsa, i és conscient que cada vegada l’equip treballa millor: “Estic més tranquil que la setmana passada. Treballo amb la sensació que cada cop fem les coses millor, però això va de guanyar partits i els ànims només canviaran si ho aconseguim”. En aquest sentit, aquesta tarda (19:00h) el Centre d’Esports visitarà el Nou Estadi de Tarragona per veure’s les cares amb el Nàstic, un equip que ho ha guanyat tot fins ara al seu feu.

Més de 200 arlequinats tenyiran les grades del Nou Estadi de Tarragona de blanc i blau, ja que les entrades anticipades per a l’afició del Centre d’Esports s’han esgotat. Tot i això, la parròquia arlequinada podrà adquirirn-ne més al mateix estadi des d’una hora abans del duel. Hi ha molta gent que està amb nosaltres i està il·lusionada amb els colors del Sabadell”, manifestava ahir el tècnic de Canovelles. Així doncs, a partir de les 19h, el Sabadell buscarà la primera victòria de la temporada en un duel que xiularà Sergio Escriche Guzmán, del Col·legi Valencià.

Novetats al Nàstic de Tarragona

El conjunt que dirigeix Raül Agné, ara com ara, segueix pendent de l’estat d´Édgar Hernández. Així doncs, el davanter gavanenc segueix sent dubte pel partit d’aquesta tarda. Cal destacar, que,  tot i que l’exarlequinat va patir un esquinç de grau 1 al seu genoll durant un entrenament d’aquesta mateixa setmana, la seva absència no està del tot descartada. Per contra, el que sí que no serà de la partida és l’altre exarlequinat: Pol Ballesteros, ja que segueix recuperant-se de la seva lesió. A més de Pol, Carlos Albarrán també serà baixa per lesió. D’altra banda, Jannick Buyla, convocat amb la selecció nacional de Guinea Equatorial, i  Alexandar Cirkovic, per motius burocràtics, tampoc es vestiran de curt aquesta tarda al Nou Estadi de Tarragona.

Possible onze del Nàstic: Manu García; Joan Oriol, Aythami Artiles, Quintanilla, Pol Domingo; Bonilla, Ribelles, Pedro del Campo, Robert Simón; Fran Carbià i Pedro Martín.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Pel que fa al conjunt arlequinat, Antonio Hidalgo repetirà la mateixa convocatòria del partit contra el Villarreal ‘B’ a la Nova Creu Alta, amb les úniques absències confirmades de Iago Indias i Ramón Folch. Val a dir, que, ambdós jugadors han manifestat en les seves xarxes socials que es troben en el tram final de les seves recuperacions, per la qual cosa en les pròximes setmanes ja estaran a disposició del tècnic de Canovelles. El gran dubte segueix sent Diego Caballo, qui es va retirar per lesió a Algeciras i no va ser de la partida el passat divendres. Així doncs, Dani Sánchez apunta a la titularitat.

Possible onze del Sabadell: Kike Royo; Joseba Muguruza, Aleix Coch, César Morgado, Dani Sánchez; Aguza, Facu García, Aarón Rey; Alfred Planas, Kaxe i Jacobo González.

On veure el Nàstic-CE Sabadell?

El partit, que començarà a les 19h, es podrà seguir per Footters i per Esport 3.