Agustín Fernández, nou metge del Centre d’Esports

El Sabadell ha confirmat aquest matí que Agustín Fernández, exjugador arlequinat en dues etapes, és el nou metge del primer equip arlequinat. Fernández, que va néixer a Mérida fa 39 anys, va jugar cinc temporades al Sabadell repartides en dues etapes. A la primera, quan va amb Antonio Hidalgo i Juvenal Edjogo a la gespa en els quatre anys que va jugar a la ciutat, va aconseguir l’ascens a Ipurua. La seva segona etapa va ser més fugaç, però el llavors capità del Centre d’Esports va aixecar la Copa Catalunya de l’any 2016.

Més enllà del futbol, Fernández es va llicenciar en medicina fa alguns anys i ha exercit aquesta professió després de penjar les botes. Ara, amb el futbolista establert a Sabadell, el nou metge del Centre d’Esports començarà la seva tercera etapa al club amb un paper que no té, a priori, res a veure amb els resultats esportius. Això sí, la seva experiència al món del futbol i el fet d’haver estat capità a Sabadell poder ser dos elements fonamentals per entendre que aportarà a l’equip molt més que els seus coneixements mèdics.

Més de 200 entrades venudes per anar a Tarragona

Malgrat que la situació de l’equip no és la ideal, més de 200 arlequinats ja han adquirit la seva entrada per presenciar el partit entre Nàstic de Tarragona i Sabadell. Les penyes també organitzen un bus per facilitar el desplaçament, mentre que el club grana també vendrà entrades al Nou Estadi el dia del partit. L’hora, però, va canviar ahir. Per motius televisius, l’inici del duel s’endarrereix dues hores i no serà fins a les 19h que comenci el duel a Tarragona. Amb Iago Indias i Ramón Folch ultimant la seva recuperació, la resta de futbolistes haurien d’arribar al partit.

Després de sis jornades sense guanyar i només quatre punts, l’equip confia a sumar la primera victòria de la temporada davant un rival complicat i que encara no ha perdut a casa. Amb l’afició al costat de l’equip, el Sabadell visitarà un equip amb alguns il·lustres exarlequinats. No obstant això, el Nàstic no podrà comptar a Pol Ballesteros -lesionat fa algunes setmanes- i, probablement, amb Édgar Hernández, que va patir una lesió la setmana passada i és dubte fins última hora.