Jacobo González: “No estic content amb el meu rendiment. Puc donar molt més de mi”

Sisena jornada i l’equip segueix sense guanyar. Tot i això, el conjunt d’Antonio Hidalgo visitarà aquest dissabte el Nou Estadi de Tarragona per veure’s les cares amb el Nàstic, en el que en cas de guanyar seria un punt d’inflexió en tota regla, segons ha apuntat aquest migdia Jacobo González en roda de premsa: “És un equip que ens coneix. Espero un partit d’ocasions, i que ens pot venir bé a nosaltres per donar un cop a sobre de la taula”. Al davant, com diem, hi serà el Nàstic de Tarragona, un equip que ha guanyat els tres partits que ha jugat fins ara al seu estadi. “Ens toca un partit complicat en un estadi molt difícil. Tot i això, estem convençuts que la victòria arribarà més d’hora que tard”, ha manifestat l’extrem madrileny.

Per guanyar a Tarragona, però, l’equip haurà de ser molt més contundent en la parcel·la ofensiva, ja que fins al moment, el Sabadell només ha pogut veure porteria en dues ocasions. En aquest sentit, Jacobo González s’ha mostrat molt autocrític: “És una situació en la qual els jugadors d’atac no estem donant tot el que hauríem de donar”. A més, l’ex del Tenerife, també ha estat autocrític amb ell mateix, ja que reconeix que no està al seu màxim nivell: “No estic content amb el meu rendiment. Vaig fitxar per ser un jugador important i marcar gols, i sé que puc donar molt més de mi”.

Pel que fa a la figura d’Antonio Hidalgo, que va quedar qüestionada per part de l’afició en l’últim partit de lliga a la Nova Creu Alta contra el Villarreal ‘B’, Jacobo ha reconegut que la confiança en el tècnic de Canovelles és màxima, i que els xiulets no ajuden en absolut: “Nosaltres confiem en el míster, i ell confia en nosaltres. No crec que haguem de demanar perdó. Nosaltres estem al costat de l’entrenador, i necessitem que l’afició vingui a Tarragona a animar-nos”, ha conclòs Jacobo González.