Una visita del líder, un escenari dur per buscar la primera victòria

El Sabadell rep el Villarreal ‘B’ a la Nova Creu Alta en un partit molt important pel conjunt arlequinat. Amb els 5.000 socis -una xifra inimaginable al juliol- a punt d’assolir-se, el ‘Tracte Tornarem‘ està complint amb gairebé totes les seves parts. El gran però és que la pilota continua sense entrar i la urgència de sumar una victòria és cada cop més elevada. Només s’ha sumat una derrota, però els homes d’Antonio Hidalgo no acaben de carburar en atac i els gols no arriben. El de Canovelles ha assumit tota la responsabilitat de la situació i també és l’home que vol capgirar-la.

Per aconseguir-ho, el conjunt arlequinat s’enfronta un Villarreal ‘B’ que ha començat en un estat de forma difícil de millorar. Tretze punts de quinze possibles, onze gols a favor i un únic gol en contra han elevat l’equip de Miguel Álvarez a la part més alta de la classificació. Però si alguna cosa ha demostrat el Centre d’Esports és que cap situació és impossible. I ara, amb més necessitat que mai d’allunyar els dubtes, la plantilla ha de fer una passa endavant i, com deia Aleix Coch dimecres, “aconseguir un punt d’inflexió“. A la prèvia del partit, a més, s’homenatjarà Antoni Martínez i Josep Maria Sabaté com a Socis d’Honor dels anys 2019 i 2020 respectivament.

Torna Kaxe i es cau Diego Caballo

Aquesta setmana s’ha confirmat que Diego Caballo va patir una lesió al soli de la cama dreta i estarà algunes setmanes de baixa. L’absència del carriler esquerra se suma a les de Ramón Folch i Iago Indias. Per altra banda, Kaxe torna a la convocatòria després d’haver-se perdut el partit davant l’Algeciras. Amb aquestes tres baixes, Antonio Hidalgo afronta un partit molt important per capgirar la mala dinàmica de l’equip. Amb Aarón Rey destacant, la plantilla ha de fer una passa endavant pel que a la creació d’ocasions respecta. El treball defensiu ha estat bo a la majoria de partits i l’equip necessita créixer a partir d’això.

Queda per veure si Sergio Aguza repetirà titularitat després de jugar a Algeciras i si Néstor es mantindrà com a referència ofensiva amb la tornada de Kaxe. Qui també s’ha exercitat amb l’equip aquesta setmana és Iván Tébar, lateral esquerre del Juvenil A que, davant la baixa de Caballo, podria entrar a la convocatòria. Amb tot això, Antonio Hidalgo espera sumar una victòria balsàmica que, a més, suposi un cop sobre la taula. “Tinc la responsabilitat de buscar les millors solucions per anar cap amunt, però la pressió no ha d’afectar els jugadors“, va apuntar el tècnic de Canovelles a la prèvia del partit.

Possible onze del CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch, César Morgado, Dani Sánchez; Facu García, Sergio Aguza; Alfred Planas, Aarón Rey, Néstor Querol; Kaxe.

En un gran estat de forma i amb ganes de mantenir-se líders

El Villarreal ‘B’ arriba a Sabadell com a líder i sent l’equip que millor imatge ha mostrat en aquest inici de lliga. Acumulen 376 minuts sense encaixar un gol i porten quatre partits consecutius deixant la porteria a zero. Amb una plantilla jove i futbolistes molt prometedors, Miguel Álvarez lidera des de la banqueta un equip que vol lluitar per estar a la zona alta a final de temporada. Álvarez, però, no es vol enrefiar d’un Sabadell al qual considera “un lleó adormit” que “ha fet mèrits per portar més punts”.

Possible onze del Villarreal ‘B’: Iker Álvarez; Migue Leal, Pablo Íñiguez, Adrián de la Fuente, Goyo Medina; Sergio Lozano, Alberto del Moral; Junehyuk Ahn, Carlo Adriano, Nicolas Jackson; Juan Carlos Arana.

On veure el CE Sabadell-Villarreal ‘B’?

El partit, que començarà a les 19h, es podrà seguir per Footters.