Nou naufragi del Sabadell i la figura d’Antonio Hidalgo queda discutida

El que havia de ser una tarda especial en la qual el club estava de record superant la barrera dels 5.000 arlequinats, ha acabat amb crits per una part de l’afició contra la figura del tècnic del Centre d’Esports. Tot i no signar un mal partit, els problemes que pateix l’equip s’han tornat a repetir una jornada més, i en els minuts finals s’ha pogut escoltar “Hidalgo vete ya” a la Nova Creu Alta. Clima intens el que es respirarà durant les pròximes hores a l’entorn arlequinat, i ara és la direcció esportiva qui ha de decidir què fer, ja que la situació és crítica. Quatre punts de 18 possibles d’un equip que havia de ser clar candidat a l’ascens.

Pel que fa al partit, Antonio Hidalgo no ha volgut donar continuïtat al 4-2-3-1 que va dibuixar la setmana passada a Algeciras, i ha tornat a apostar per la defensa de tres centrals. A l’inici del duel semblava que podia funcionar, ja que les primeres ocasions han estat pel Sabadell. De fet, Toni Gabarre només ha necessitat dos minuts per incomodar la porteria defensada per Iker Álvarez després de rematar una bona centrada de Dani Sánchez. I quatre minuts més tard, nova ocasió per Toni Gabarre mitjançant un xut dins de l’àrea que ha marxat desviat. La rèplica del Villarreal ‘B’ ha arribat al minut 17, a peus de Juan Carlos Arana.

Kaxe millora el Sabadell però no és suficient 

Abans del descans, Sergio Aguza ha gaudit de l’ocasió més clara del partit, però el xut del català ha sortit llepant la creueta. Però tres minuts més tard, el conjunt de Miguel Álvarez ha obert la llauna a l’estadi a peus de Dani Esmoris. El Sabadell ha marxat a vestidors caient per la mínima, i a la segona meitat Hidalgo ha mogut fitxa donant entrada a Kaxe ben d’hora. Amb el basc al verd, el Sabadell ha atacat amb doble davanter centre, però ni això ha estat suficient per poder fer l’empat. Al 68′, però, de nou Sergio Aguza ho ha provat pel Centre d’Esports, però un defensor del Villarreal ‘B’ ha evitat el gol sota pals.

Antonio Hidalgo ha revolucionat l’esquema, i ha acabat el duel amb sis homes d’atac amb la clara intenció de buscar l’empat. Ja al temps addicional, Moha Ezzarfani ha rematat massa centrat una bona centrada d’Alfred Planas que Iker Álvarez ha aturat sense problemes. Finalment, nova derrota d’un Centre d’Esports que encara no sap el que és guanyar aquesta temporada. Amb aquesta desfeta, l’equip seguirà una jornada més en descens, i ara com ara, és una incògnita si Antonio Hidalgo s’asseurà a la banqueta del Nou Estadi de Tarragona el pròxim dissabte.

FITXA TÈCNICA 

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina; Muguruza (Alfred Planas, 58′), Xavi Boniquet (Sergi Altimira, 75′), Sergio Aguza, Dani Sánchez (David Astals, 75′); Aarón Rey (Kaxe, 51′), Jacobo González (Moha Ezzarfani, 58′); Toni Gabarre.

Villarreal ‘B’: Iker Álvarez; Leal, De la Fuente, Pablo Iñíguez, Tasende (Goyo Medina, 82′); Del Moral (Ramón Bueno, 82′), Carlo; Ahn (Martín Pascual, 70′), Sergio Lozano, Diego Collado (Pacheco, 57′); Juan Carlos Arana (Álex Fores, 57′).

Gols: Esmoris (0-1, 40′)

Àrbitre: Luis Bestard Servera (Comité Balear) ha amonestat Toni Gabarre per part del Sabadell, i Alberto del Moral, Sergio Lozano i Adrián de la Fuente per part del Villarreal ‘B’.

Estadi: Nova Creu Alta (uns 2.000 espectadors).