Aleix Coch: “Per nosaltres hauria de ser un punt d’inflexió”

El mal inici de temporada del Sabadell és una realitat. Quatre punts de quinze possibles han començat a generar dubtes i l’equip necessita una victòria per capgirar la situació. “Per nosaltres hauria de ser un punt d’inflexió guanyar a casa, contra l’equip que va líder i que està fent les coses molt bé”, ha indicat Aleix Coch, capità del Centre d’Esports, a la roda de premsa prèvia al partit de divendres. Malgrat que l’equip s’ha mostrat bastant sòlid en defensa, l’atac no acaba de carburar. “L’equip fa coses bé, però ens està costant materialitzar les ocasions que creem. Això va per centímetres i no ho hem de canviar, però si hem de tenir més sort” ha apuntat.

Però els arlequinats tindran al davant un Villarreal ‘B’ que ha començat la temporada en un gran estat de forma. Coch ha avisat sobre el seu perill: “Concedeixen poc i tenen jugadors diferencials. Juguen molt bé i hem de demostrar que volem estar a dalt“. El capità del Sabadell també ha volgut destacar el nivell d’una plantilla que “sap gestionar aquestes situacions” i “insisteix encara que les coses no surtin bé“. Així, doncs, el central arlequinat confia en els seus companys per sumar la primera victòria del curs.

I el millor escenari per sumar aquests tres punts és la Nova Creu Alta. “Veure l’estadi així és un goig. Ens va agradar molt l’ambient i això ens ajuda“, ha apuntat Coch. El partit, però, es disputarà en un horari que el capità arlequinat no acaba de trobar idoni. Respecte al canvi de joc de l’equip, el tarragoní ha matisat que, malgrat algunes modificacions, l’essència és la mateixa: “Sembla que juguem amb dos centrals, però la sortida de pilota continua sent igual perquè el pivot defensiu o el lateral s’incorporen als centrals“. Amb tot això, Aleix Coch i la resta de companys buscaran un triomf que pot ser molt important.