Tornar a Algeciras amb records del passat per posar una pedra pel futur

Comença a esgotar-se el marge de maniobra i el Centre d’Esportsnecessita una victòria amb urgència. El partit amb el Barça ‘B’ va engegar algunes alarmes i només els tres punts les apagaran. Antonio Hidalgo es va carregar les culpes que les coses no acabin de sortir, però també es va responsabilitzar per donar-li la volta. I el primer escenari on el Sabadell buscarà el primer triomf de la temporada porta molt bons records. El Nuevo Mirador d’Algeciras va acollir la primera eliminatòria del playoff d’ascens que va enfrontar els arlequinats amb l’Atlético ‘B’.

Però el present és la Primera RFEF i que el Sabadell només ha sumat quatre punts de dotze possibles. Encara queda molta lliga, però, amb l’exigència i l’ambició a uns nivells molt elevats, l’afició necessita tres punts. Una afició que, a més, està fregant els 5.000 arlequinats, una xifra que semblava irreal a l’estiu i que s’acabarà complint. I al davant, un Algeciras que en les últimes dues jornades ha estat capaç de perdre 4-0 a Cornellà i guanyar 0-4 a casa la Balompédica Linense al derbi. Un Algeciras capaç de tot i que posarà les coses molt complicades als arlequinats.

Aguza estarà a Algeciras

La gran novetat aquesta setmana ha estat la incorporació de Sergio Aguza al Centre d’Esports. El migcampista català aterra a Sabadell amb ganes d’aportar molt i intentar començar amb bon peu a Algeciras. I, tal com va confirmar ahir Antonio Hidalgo, el nou futbolista arlequinat ha viatjat a terres andaluses i podria tenir minuts contra l’Algeciras. A més, després de la tornada de Muguruza davant el Barça ‘B’, Iago Indias no estarà disponible pel tècnic de Canovelles i és l’únic futbolista que encara no ha debutat. Tampoc hi seran Ramon Folch, que, com ha explicat Hidalgo, va patir una lesió al bessó davant l’Alcoyano i Kaxe, baixa d’última hora. La importància de sumar els tres punts és alta, però Hidalgo està tranquil: “Els jugadors necessiten tranquil·litat i paciència. Tenim qualitat suficient per guanyar partits“, va apuntar.

Possible onze del CE Sabadell: Kike Royo; Guillem Molina, Aleix Coch, César Morgado; Alfred Planas, Sergio Aguza, Facu García, Dani Sánchez; Aarón Rey, Moha Ezzarfani; Toni Gabarre.

Amb la moral alta després del derbi

L’Algeciras va començar la lliga deixant alguns dubtes, però els va esvair ràpidament amb la golejada per 0-4 al camp de la Balompédica Linense. L’equip dirigit per Iván Ania va fer una passa endavant i va millorar la seva imatge després d’haver encaixat quatre gols la setmana anterior. Ara, però, reben un Sabadell que necessita sumar tres punts. Per la seva part, els andalusos ocupen ara la dotzena posició amb cinc punts, dos més que el Centre d’Esports. Iván Ania ha confirmat que no recuperen cap dels futbolistes lesionats i, per tant, la convocatòria serà pràcticament idèntica a la de la setmana passada.

Possible onze de l’Algeciras CF: Iván Crespo; Víctor López, Robin, Jordi Figueras, José Peris; Alberto Villapalos, Iván Turrillo; Gonzalo Almenara, Álvaro Romero, Tomás Sánchez; Roni.

On veure l’Algeciras CF-CE Sabadell?

El partit, que començarà a les 17h, es podrà seguir per Footters i Esport3.