El Sabadell segueix negat de cara a porteria i suma un nou empat

El Centre d’Esports tornava al Nuevo Mirador d’Algeciras, un escenari on va superar l’Atlético de Madrid ‘B’ en els quarts de final del playoff i que de ben segur portaria bons records als supervivents d’aquell dia. L’escenari era propici per sumar la primera victòria de la temporada, però els contratemps han arribat minuts abans del duel, després que es conegués la baixa d’última hora de Kaxe per lesió. Antonio Hidalgo ha sigut valent, i contra tot pronòstic ha apostat per un 4-2-3-1, amb Xavi Boniquet i Sergio Aguza, qui debutava amb la samarreta arlequinada, al doble pivot.

Els primers minuts han estat de tempteig per part d’ambdós equips, però el primer a avisar ha estat l’Algeciras mitjançant un xut d’Álvaro Leiva des de la frontal que Kike Royo ha aturat sense problemes. Al 15′, però, nova mala notícia pel Sabadell, ja que Diego Caballo s’ha hagut de retirar lesionat del terreny de joc. Superat el minut 20, César Morgado, sota pals, ha evitat el gol del conjunt local. Durant els primers 45 minuts, el domini ha estat pràcticament del conjunt dirigit per Iván Aina, mentre que el Sabadell ha estat, una vegada més, inoperant en la parcel·la ofensiva.

Toni Gabarre ha tingut la victòria a les seves botes

A la sortida de vestidors, quan només s’havia jugat un minut de la segona, Almenara ha avisat mitjançant un xut llunyà que ha marxat desviat. Hidalgo ha mogut fitxa, i ha donat entrada Toni Gabarre per tal de buscar més protagonisme en àrea rival. De fet, l’aragonès ha estat la figura amb més perill del conjunt arlequinat, i al temps addicional, l’ex del Numància ha gaudit d’una ocasió claríssima per obrir la llauna al Nuevo Mirador, però el seu xut ha sortit fora per ben poc.

Finalment, nou empat d’un Centre d’Esports que ja suma el quart de la temporada i que seguirà, una jornada més, sense conèixer la victòria. Avui, amb el canvi de plantejament, l’equip ha millorat amb pilota, però el problema segueix sent el mateix: Falta molta més verticalitat quan l’esfèric arriba a tres quarts de camp. Ara, sis dies al davant per preparar el pròxim compromís, que serà el divendres a les 19h a la Nova Creu Alta contra el Villarreal ‘B’.

FITXA TÈCNICA

Algeciras CF: Iván Crespo; Alcázar (Víctor López 77′), Robin, Mariano, Tomás Sánchez; Turrillo (Javi Duarte, 77′), Villapalos (Borja Fernández, 64′); Almenara, ‘Varo’ Romero, Leiva; Roni (Tote, 89′).

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Cohc, César Morgado, Diego Caballo; Xavi Boniquet (Facu García, 61′), Sergio Aguza (Sergi Altimira, 52′); Jacobo González (Toni Gabarre, 52′), Aarón Rey, Moha Ezzarfani (Alfred Planas, 61′); Néstor Querol.

Gols: 

Àrbitre: José David Martínez Montalbán (Col·legi Murcià) ha amonestat Mariano, Alcázar i Álvaro Leiva per part de l’Algeciras, i Facu García, Sergi Altimira i Xavi Boniquet per part del Sabadell.

Estadi: Nuevo Mirador.