Sergio Aguza: “La plantilla és una de les millors de la categoria”

El Sabadell ha presentat aquest matí el migcampista Sergio Aguza, últim reforç d’aquest mercat d’estiu. Malgrat que el període de fitxatges es va tancar el 31 d’agost, la fitxa lliure ha permès a la direcció esportiva la contractació d’Aguza fora del mercat. Segons ha indicat el nou futbolista arlequinat, la insistència del Centre d’Esports ha estat important a la seva decisió: “M’han transmès il·lusió i confiança i això s’ha de valorar. El projecte és molt ambiciós i la plantilla és una de les millors de la categoria“, ha indicat el català.

Després d’haver rescindit amb l’Almería, Aguza es va trobar en una situació que, com ell mateix ha descrit, ha estat molt “rara“. “Vaig fer la pretemporada amb l’Almería i aquestes setmanes he entrenat pel meu compte. Hi ha molts jugadors sense equip i m’he pres el meu temps per analitzar la situació. Estic aquí perquè és la millor opció“, ha afirmat Aguza. Malgrat el mal inici de lliga arlequinat, el nou migcampista del Sabadell ha fet una crida a la calma: “L’equip no ha començat de la millor forma, però quan s’ha d’estar amunt és a final de temporada. El grup m’ha rebut molt bé i aquesta és una virtut que s’ha d’aprofitar”, ha tancat dient el futbolista català.

Calma a l’espera dels 5.000 socis

Jose Manzanera i Bruno Batlle han acompanyat, juntament amb alguns futbolistes de l’equip Inclusiu del Sabadell, Sergio Aguza durant la presentació. Manzanera ha volgut donar-li valor al fet que Aguza -un futbolista que sempre ha estat a Segona A- s’hagi decidit per l’oferta arlequinada. El valencià, que coneixia el nou jugador arlequinat de la seva etapa al Córdoba, també ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat: “És una categoria molt exigent i a tots ens agradaria tenir més punts. No vull estar a la zona alta al desembre, vull ser-hi al maig. L’equip va en ascens, encara que s’han de corregir errors puntuals. Tenim la màxima exigència i ambició“, ha sentenciat el director esportiu arlequinat.

A més, el club va anunciar ahir que s’ha arribat als 4.813 socis i, per tant, cada cop està més a prop la xifra dels 5.000 arlequinats. Bruno Batlle, director general del Centre d’Esports, s’ha mostrat molt content amb la notícia: “Estem encantats i agraïts a l’afició. Són el millor que pot tenir el club i aquestes xifres són el reflex de la feina de molts anys”, ha apuntat. Finalment, Batlle ha indicat que aviat es podria anunciar un acord entre el club i les institucions: “Les converses són positives i estem a l’espera de confirmació, però anem en la bona direcció“, ha conclòs dient el director general arlequinat.