Aarón Rey: “Puc donar molt més, sobretot en tres quarts de camp”

Derrota dura i inesperada contra el FC Barcelona ‘B’ d’un Sabadell que no ha començat gens bé la lliga. Tot i això, toca passar pàgina i quedar-se amb la part positiva, encara que sigui difícil fer-ho en una desfeta. En aquest sentit, Aarón Rey va ser un dels jugadors més destacats el passat dissabte davant el Barça ‘B’, i aquest migdia el de Ferrol ha comparegut en roda de premsa per parlar de l’actualitat en clau arlequinada. De fet, el mateix jugador ha reconegut que l’inici de campanya no era l’esperat, ja que l’equip va signar una bona pretemporada: “La pretemporada va ser bona, però sabíem que la lliga no anava a ser fàcil. El que no esperàvem era només haver sumat tres punts de 12 possibles”.

Pel que fa al partit contra el Barça ‘B’, el migcampista del Sabadell creu que l’equip va estar bé en defensa, però que ha de millorar en atac: “A l’equip el veig molt sòlid, però ha de millorar en la parcel·la ofensiva. Els tres gols van ser tres errades defensives individuals que no es poden tornar a repetir”. Aarón Rey també ha valorat, més enllà de l’actuació grupal, el seu rendiment en aquest inici de lliga en comparació a l’Aarón de la temporada passada: “L’any passat no vaig estar bé, em faltava confiança. Avui en dia estic bé, però no al 100%. Puc donar molt més de mi, sobretot en tres quarts de camp”.

Ara ja toca centrar-se en el partit de dissabte al Nuevo Mirador d’Algeciras, escenari on el Centre d’Esports va superar l’Atlético de Madrid ‘B’ als quarts de final del playoff. Al davant hi serà un Algeciras que ve de superar per 0-4 al Linense, i que, de ben segur, no li posarà les coses gens fàcil al conjunt arlequinat. “Anem a Algeciras sabent que haurem que fer molt per sumar els tres punts. És un rival molt complicat que arriba crescut”, ha conclès el jugador del Sabadell.

Sergio Aguza ja s’entrena amb el grup

La gran novetat en l’entrenament d’aquest matí al CAR de Sant Cugat ha estat Sergio Aguza després que ahir el Sabadell anunciés la seva arribada. Així doncs, el migcampista català ja ha superat totes les proves mèdiques i avui ja s’ha exercitat amb el grup sota les ordres d’Antonio Hidalgo. La intenció del club, si no hi ha cap imprevist, és que Aguza sigui part de la convocatòria que viatgi a Algeciras, i fins i tot podria arribar a debutar.