Sergio Aguza, l’anhelada peça per tancar el mig del camp

S’ha fet esperar, però el Sabadell ha pogut tancar el famós cas del ‘8’ amb el migcampista Sergio Aguza. La cobdiciada peça del migcampista arriba vint dies després del tancament del mercat i després que rescindís amb la UD Almería abans de la mitjanit del 31 d’agost. Aguza era, per tant, un futbolista lliure i la seva contractació podia arribar, com ha estat el cas, més enllà del tancament del mercat. El migcampista de Sant Boi de Llobregat encaixa al perfil que es buscava des de feia setmanes: jugador de categoria superior, amb qualitat i per reforçar encara més el centre del camp. Van caure algunes opcions, però en van aparèixer d’altres i, finalment, Aguza ha estat l’escollit. Format a la pedrera del Real Madrid, el nou futbolista arlequinat acumula més de 150 partits a Segona Divisió.

Amb 29 anys, Sergio Aguza aterra al Centre d’Esports després d’haver jugat la passada temporada al Cartagena i la Ponferradina. Abans va estar a l’Almería, l’equip que tenia la seva propietat, durant dues temporades. Anteriorment, després d’haver sortit del Real Madrid Castilla, el migcampista va militar al Córdoba, l’Alcorcón i la Ponferradina. També va marxar a Anglaterra per anar al MK Dons de la Championship, tot i que no va gaudir de molt protagonisme. Ara, després d’haver estat rescindit ahir pel conjunt indàlic, Aguza s’incorpora al Sabadell per tancar el trencaclosques que ha estat aquest mercat de fitxatges. Segons ha anunciat el club, el nou migcampista arlequinat s’incorporarà demà als entrenaments.

El mercat queda aparcat

L’arribada de Sergio Aguza al Sabadell reforça una posició molt important i aparca els moviments de mercat. Encara queda una fitxa lliure per futbolistes menors de 23 anys, però la presència de Sergi Altimira -que va debutar diumenge- i David Astals amb una fitxa del filial permet molta més maniobra. Tampoc es poden oblidar Pere Belmonte i Marc Vargas, convocats en els quatre primers partits de lliga per Antonio Hidalgo. Amb tot el tema del mercat totalment tancat, l’equip només se centra ara en la visita a l’Algeciras i en sumar la primera victòria de la temporada després d’un mal començament.

El que havia de ser un estiu de revolució total ha acabat amb gairebé 40 moviments entre entrades i sortides. La direcció esportiva, amb operacions molt ambicioses, ha tancat una plantilla que, tot i els primers partits de lliga, vol aspirar a tot. Ara queda, doncs, que la pilota continuï rodant i que aquesta entri. Però la feina de Jose Manzanera queda completada i, a més, es compta amb peces joves que també poden donar un cop de mà quan l’equip ho necessiti. La incorporació de Sergio Aguza al Sabadell – vint dies després del tancament del mercat i amb cert rum-rum per les experiències d’altres mercats- acaba amb un treball que va començar just després del descens al camp del Mirandés.