Un partit especial per sumar la primera victòria de la temporada

El Sabadell-Barça ‘B’ si ja no era un partit qualsevol, després de la final del playoff a Marbella encara menys. Un any i dos mesos després, arlequinats i blaugranes es tornaran a veure les cares en un duel on ambdós equips buscaran sumar la primera victòria de la temporada. El conjunt d’Antonio Hidalgo arriba al duel de demà després de sumar tres empats consecutius, i tal com ha manifestat el tècnic de Canovelles aquest migdia, l’equip necessita guanyar com més aviat millor: “Sabem que hem de sumar de tres en tres. Ho donarem tot per fer-ho a la Nova Creu Alta amb la nostra gent”

Al davant hi serà el filial del Barça, equip que dirigeix Sergi Barjuan. Els barcelonins tampoc saben el que és guanyar aquesta temporada, ja que fins aleshores només han sumat dos empats i una derrota. Tot i això, Hidalgo sap que el Barça ‘B’ és un equip molt treballat i que pot generar molt perill amb molta facilitat: “El Barça ‘B’ voldrà fer molt ample el camp i tenir la pilota. Tenen individualitats molt diferencials i ens posaran les coses molt difícils”. 

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Antonio Hidalgo, si no hi ha novetats d’última hora, tindrà a tota la plantilla disponible en excepció de Iago Indias, que encara se segueix recuperant de la seva lesió al genoll, i Joseba Muguruza. Per contra, Toni Gabarre, qui ja va debutar amb la samarreta arlequinada el passat cap de setmana a El Collao, està totalment recuperat. A hores d’ara, Diego Caballo és l’únic dubte del conjunt arlequinat, ja que el carriler de Salamanca es va haver de retirar amb molèsties a Alcoy. El seu lloc, a priori, l’ocuparà Dani Sánchez.

Possible onze del CE Sabadell: Kike Royo; Guillem Molina, Aleix Coch, César Morgado; Alfred Planas, Ramón Folch, Facu García, Dani Sánchez; Moha Ezzarfani, Jacobo González; Kaxe.

Novetats al FC Barcelona ‘B’

Pel que fa al conjunt dirigit per Sergi Barjuan, els principals dubtes són Alejandro Balde, Nico González i Gavi, ja que tots tres estan en dinàmica de primer equip sota les ordres de Ronald Koeman. Cal destacar, que, el Barça rep el pròxim dilluns el Granada al Camp Nou, i les baixes de Pedri i de Jordi Alba obligaran el tècnic holandès a completar, una vegada més, la convocatòria amb jugadors del filial. A més, Iñaki Peña, si res no canvia, també estarà convocat el dilluns, però podrà jugar a la Nova Creu Alta sense problema. Per últim, els que quasi segur que no seran de la partida són Kays Ruiz, Ramos Mingo, Igor Gomes i Sergi Rosanas, ja que tots ells estan lesionats.

Possible onze del Barça ‘B’: Iñaki Peña; Álvaro Sanz, Mika Mármol, Arnau Comas, Mousa Ndiaye; Matheus Pereira, Jandro Orellana, Lucas de Vega; Ferran Jutglà, Ángel Rodado i Abde.

On veure el CD Alcoyano-CE Sabadell?

El partit, que començarà demà a les 17h, es podrà seguir per Footters i per Esport3.