Facu García: “Tenim moltes ganes de guanyar”

El Sabadell rep aquest diumenge el Barça B amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada. Després de tres empats consecutius, l’equip està en línia ascendent. No obstant això, la pilota no acaba d’entrar i aquest detall és clau. Facu García, migcampista del Centre d’Esports, ha parlat aquest matí abans de la visita del Barça B. “Penso que estem fent les coses bé. Intentem donar el màxim i ens falta una mica de sort“, ha apuntat l’argentí. El jugador cedit pel Leganés encara està en edat sots-23, però ha estat titular a tots els partits de lliga.

De fet, Facu és un dels futbolistes que ha jugat cada minut que s’ha disputat fins ara. Però el d’Olavarría vol continuar creixent: “No em vull conformar amb el que estic fent i tracto de donar el màxim“. Ha vist dues grogues fins ara, però també ha demostrat que és un futbolista que lluita i intenta recuperar pilotes. “Molts cops estic al límit en talls i pilotes dividides. Intento mesurar-me i que no s’acumulin les grogues“, ha indicat. Amb protagonisme i bones actuacions, Facu García busca també ajudar els companys i donar una primera alegria a l’afició davant el Barça B. “He jugat més com a ‘6’ i tracto d’ajudar al company que tinc al costat. Tenim moltes ganes de guanyar i donar-li una alegria als aficionats amb una victòria a casa“, ha sentenciat García.

Ja s’ha superat el rècord de socis

En una campanya de socis condicionara pel descens, el Sabadell va anunciar ahir que ja s’han superat els 4.387 socis. Aquesta xifra era el topall del Centre d’Esports i la directiva espera arribar ara als 5.000 arlequinats. A falta de poc més de 600 socis, un dels objectius marcats a inici de temporada s’està a punt d’assolir. Avui, a més, el club ha comunicat que ja s’han posat a la venda les entrades pel partit davant el Barça B. La venda serà, en un primer moment, exclusiva pels socis, que també tindran un petit descompte respecte al preu original.

A més, els socis podran entrar amb el carnet d’aquesta temporada a l’estadi. Passat el dijous, el club posarà a la venda entrades pels no socis amb uns preus que oscil·len entre els 12 i els 30 euros. Els menors de 7 anys podran entrar de forma gratuïta si van acompanyats d’un adult, mentre que els infants entre 8 i 17 anys tindran entrades a 5 euros. L’horari d’oficines és l’habitual, però el club també ha comunicat que vendrà entrades a les taquilles el mateix dia del partit.