El Sabadell s’encalla i suma el tercer empat consecutiu de la temporada

El Sabadell visitava El Collao, un dels estadis maleïts de la categoria, on no era capaç de sumar els tres punts des de la temporada de l’ascens d’Ipurua. A més, ho feia després de sumar dos empats consecutius en les primeres dues jornades i sense haver pogut estrenar-se de cara a porteria. Tot i això, l’inici del matx ha estat frenètic, i al minut 4 el conjunt d’Antonio Hidalgo ha inaugurat l’electrònic. Falta molt llunyana que ha servit Diego Caballo, i el mateix carriler arlequinat, amb un xut potent des de la distància, ha superat José Juan. Arran del gol del Sabadell, l’Alcoyano ha despertat, i totes les ocasions de la primera meitat han estat seves.

La primera, al minut 14 mitjançant un xut des de la frontal d’Imanol García que ha marxat alt per ben poc. Cinc minuts més tard, nova arribada dels locals, ara a peus d’un Ángel López que ha obligat Kike Rollo a lluir-se per tal d’evitar l’empat. Els homes de Vicente Parras han seguit insistint, i al 25, Mourad, de cap, ha estat a punt de superar el porter del Sabadell. Més enllà del gol inicial de Caballo, el Centre d’Esports no s’ha sentit gens còmode a sobre de la gespa d’El Collao, ja que l’Alcoyano ha practicat un futbol molt sòlid, sobretot en la zona de mitjos. Abans del descans ho ha tornat a provar Ángel López amb una rematada de cap que no ha agafat potència. A l’equador, victòria arlequinada per la mínima.

Una badada defensiva condemna el Sabadell

A la sortida de vestidors la tònica del partit ha canviat per complet, i ha estat el Centre d’Esports qui ha saltat a gespa d’El Collao amb més intensitat. De fet, quan només s’havien jugat quatre minuts de la segona meitat, Jacobo ho ha provat mitjançant un xut que no ha trobat porteria. I sis minuts més tard, de nou Jacobo, ha enviat l’esfèric al travesser des de la distància després de signar una gran jugada individual. El Sabadell estava gaudint dels seus millors minuts, i al 60, José Juan ha hagut d’intervenir per tal d’evitar el gol d’Alfred Planas. Tot i això, vuit minuts més tard, la primera arribada de l’Alcoyano de la segona meitat ha significat l’empat, després que Ángel Sánchez, tot sol dins de l’àrea petita, superés Kike Royo de cap.

El gol ha endollat el conjunt alcoià, i dos minuts més tard, Juli ha aprofitat una pèrdua arlequinada en defensa i ha estat a punt de fer el segon per l’Alcoyano. El gol d’Ángel Sánchez ha estat un pal duríssim per a un Sabadell que no ha sabut reaccionar i que s’ha quedat sense idees. De fet, Antonio Hidalgo ha fet debutar Toni Gabarre en els minuts finals, però l’entrada del davanter aragonès no ha estat suficient per endur-se els tres punts d’El Collao. Així doncs, el conjunt d’Antonio Hidalgo suma el tercer empat de la temporada i segueix sense carburar. Pròxima parada, el Barça ‘B’ a l’estadi. Això ja serà el diumenge que ve a les 17h.

FITXA TÈCNICA

CD Alcoyano: José Juan; Lillo, Carlos Blanco, Raúl (Primi, 46′), Pablo Carbonell (Andy Escudero, 46′); Dani Vega (Ángel Sánchez, 58′), Fran Miranda, Imanol (Javi García, 86′), Ángel López; Mourad i Jona (Juli, 65′).

CE Sabadell: Kike Royo; Guillem Molina, Aleix Coch, César Morgado; Alfred Planas, Ramón Folch (Xavi Boniquet, 66′), Facu García, Diego Caballo (Dani Sánchez, 46′); Aarón Rey (Néstor Querol, 66′), Jacobo González (Moha Ezzarfani, 75′); Kaxe (Toni Gabarre, 83′).

Gols: Diego Caballo (0-1, 4′) i Ángel Sánchez (1-1, 68′).

Àrbitre: Luis Fernado Collado López (Col·legi Manxec) ha amonestat Raúl, Mourad i Lillo per part de l’Alcoyano.

Estadi: El Collao.