Visita a un camp molt complicat amb la necessitat de guanyar

Després de dos empats a zero consecutius, el Sabadell afronta la tercera jornada de lliga visitant l’Alcoyano. Els alacantins han sumat quatre punts en aquests dos partits i van començar el campionat amb una victòria a casa al minut 90. L’equip de Vicente Parras va realitzar una gran temporada l’any passat i aquest any es volen fer forts al seu estadi. El Collao sempre ha estat un camp complicat pel Centre d’Esports, que només ha sumat tres victòries en quinze visites a la lliga. L’última va ser fa onze anys i en la temporada de l’ascens a Segona Divisió.

Aquesta temporada, amb els alcoians celebrant el centenari del seu estadi, el Sabadell vol sumar la primera victòria de la temporada i marcar el primer gol a la lliga. L’equip d’Antonio Hidalgo no visita El Collao des de la temporada 2018/19, quan els arlequinats van caure per 2-1 amb el de Canovelles a la banqueta i obrant el miracle de la salvació que es va confirmar a Olot. D’aquell partit només queden a la plantilla arlequinada Néstor Querol, Aleix Coch i Óscar Rubio, dos homes que van ser titulars diumenge passat a l’empat a zero contra la Balompédica Linense.

Pel que fa a la presència de públic, la situació es va normalitzant i hi haurà aficionats a les graderies. De fet, l’Alcoyano ha anunciat durant la setmana que hi haurà un centenar d’entrades disponibles per l’afició visitant a un preu de 15 euros. Serà, a més, el primer desplaçament que podran fer els arlequinats, ja que al camp del Sevilla Atlético no es va permetre l’accés al públic rival. Els seguidors del Sabadell podran viure, doncs, l’ambient d’El Collao, un estadi que acaba de complir 100 anys i on es respira molt futbol.

Amb ganes de fer rugir El Collao

L’Alcoyano va aconseguir la plaça a Primera RFEF per davant d’equips com l’Hércules o La Nucía i ha començat amb força. Els homes de Vicente Parras saben que serà molt important el rendiment a casa per aconseguir els seus objectius i reben un Sabadell amb certes urgències. Han sumat quatre punts de sis possibles amb la victòria davant el Betis Deportivo i l’empat al camp del Linares, però ara han de fer-se forts a casa davant un dels equips que vol aspirar a tot. No serà de la partida Juanan Casanova, que està de baixa i es perdrà el partit.

Possible onze del CD Alcoyano: José Juan; Lillo Castellano, Carlos Blanco, Raúl González, Pablo Carbonell; Fran Miranda, Imanol García; Ángel Sánchez, Escudero, Ángel López; Mourad Daoudi.

Evitar incendis més importants

No ha estat l’inici desitjat pel Sabadell, però l’equip d’Antonio Hidalgo segueix una línia ascendent i es nota una millora amb cada partit que passa. Amb tot el soroll del mercat apartat, la gran notícia de la setmana ha estat, tal com ha confirmat Antonio Hidalgo aquest matí, la tornada de Toni Gabarre a una convocatòria. El futbolista aragonès es va lesionar davant el Villarreal ‘B’ a la pretemporada i aquesta setmana ha confirmat que ja s’entrena amb el grup i ha pogut reduir el temps de baixa. No apunta a titular, però el fet que es vagi buidant la infermeria arlequinada és un fet molt important. Muguruza, que està en la seva última fase de recuperació, i Iago Indias, encara lesionat, es perdran el partit.

Amb dos punts sumats de sis possibles, Antonio Hidalgo té clar que l’equip encara ha de millorar, però no canvia la seva idea: “Sempre anem amb la intenció de guanyar. Hem de millorar en moltes facetes i continuar tenint aquesta fiabilitat defensiva“. El de Canovelles s’enfrontarà a un equip dur i que posarà en problemes al seu equip. “És un equip molt intens i que ens deixarà pocs espais. Has de competir al màxim nivell“, ha comentat el tècnic. A més, Hidalgo ha destacat que és “moment d’apretar els dents” i que la concentració ha de ser màxima perquè “qualsevol equip et pot guanyar” a Primera RFEF.

Possible onze del CE Sabadell: Kike Royo; Guillem Molina, Aleix Coch, César Morgado; Alfred Planas, Facu García, Ramón Folch, Dani Sánchez; Jacobo González, Kaxe i Moha Ezzarfani.

On veure el CD Alcoyano-CE Sabadell?

El partit, que començarà a les 19:00h, es podrà seguir exclusivament a Footters.