Kaxe i Toni Gabarre, una competència sana per l’atac arlequinat

El Sabadell ha presentat aquest matí els davanters Kaxe i Toni Gabarre com a nous futbolistes arlequinats. Kaxe arriba cedit per la Ponferradina, mentre que Gabarre aterra al Centre d’Esports després d’haver jugat la temporada passada al Numancia. Tots dos jugadors s’han mostrat molt contents amb la seva arribada al club i amb ganes d’aportar gols. “Sabem que som davanters, però el més important és l’equip. Espero que torni -Toni Gabarre- a tope perquè ens pugui ajudar a tots“, ha indicat Kaxe durant la presentació.

Si bé l’equip no ha marcat cap gol encara i s’ha mostrat més fort amb pilota que sense, tots dos futbolistes confien que arribaran els gols. “El més important és el gol, encara que també s’ha de treballar. L’entrenador està fent una gran feina i es va veure l’altre dia a la segona part. Treballant així, els gols arribaran aviat“, ha apuntat el jugador cedit per la Ponferradina. El seu company a l’atac arlequinat, Toni Gabarre, ha confirmat que ja s’entrena amb el grup: “Al principi semblava una lesió complicada, però amb el readaptador i els fisioterapeutes hem pogut acurtar els terminis de recuperació i he entrenat amb l’equip“.

Gabarre, que només va poder disputar uns minuts davant el Villarreal B, té clar què necessita l’equip: “S’han d’afinar algunes coses, perquè arribem bé a la zona d’atac, però ens falta millorar. La mentalitat ha de ser que competim contra tothom, que no hi ha rival petit i cada partit és una final“. Tots dos futbolistes ja s’entrenen amb el grup i el debut de Gabarre podria estar a prop. El que han deixat clar és que el més important per tots dos és l’equip i que tindran una competència sana per la titularitat, encara que no descarten jugar junts.

Sergi Altimira, renovat i en dinàmica de primer equip

L’altra gran notícia de la setmana la va protagonitzar ahir Sergi Altimira. El jove migcampista arlequinat va renovar ahir el seu contracte amb el club. Després de la seva fructífera cessió al Granollers, Altimira ha tingut un paper destacat durant la pretemporada i entrarà en dinàmica de primer equip. Malgrat que encara no ha debutat a la lliga, el futbolista portarà el número 27 i, en aquests moments, és el quart migcampista de l’equip juntament amb Ramón Folch, Xavi Boniquet i Facu García.

La possible arribada del famós ‘8’ es continua treballant des de la direcció esportiva, però Jose Manzanera ja va advertir que l’equip s’ha de centrar ara en la lliga. A l’espera, doncs, de saber si arribarà un darrer jugador a ocupar la fitxa sènior que l’equip té lliure, la direcció esportiva continua donant oportunitats als joves del planter. Després de David Astals i Froi Leal, Sergi Altimira és el tercer futbolista format a l’obrador arlequinat que entra en dinàmica del primer equip i és renovat en l’últim any.