Un any i mig després, torna el futbol amb públic a la Nova Creu Alta

Era el més important de les coses menys importants i ara, per fi, torna el públic a la Nova Creu Alta. No serà la primera vegada, ja que els amistosos de pretemporada van ser una primera presa de contacte. Ara, però, els aficionats ompliran les graderies del temple arlequinat 552 dies després. Pel mig, un ascens, un descens i molts partits que haurien estat totalment diferents amb públic. I el convidat d’excepció per aquest duel del Sabadell és la Balompédica Linense, un equip que va començar la lliga amb victòria a casa per 2-1 davant el Real Madrid Castilla.

Han passat 66 anys des del darrer enfrontament entre el Sabadell i la Balompédica Linense. Va ser a Segona Divisió i el partit a la Nova Creu Alta se’l va endur el Centre d’Esports per dos gols a zero. Des de llavors, cap dels dos equips ha tornat a coincidir mai en un partit oficial. Amb la creació de la Primera RFEF, la composició dels grups ha propiciat el fet que els equips andalusos formin part del grup del Sabadell. Els arlequinats, a més, buscaran la primera victòria de la temporada amb públic a les graderies.

Segons ha informat el club, un total de 2.300 socis s’han inscrit al formulari per accedir a l’estadi. A més, el club ha reservat 900 localitats pels socis que no s’han inscrit i hi haurà 400 entrades a la venda que, juntament amb les 150 seients visitants, poden deixar una presència important al temple. Tot estarà adaptat a les regulacions per la pandèmia, però és un avenç que molta gent esperava. Amb tot això i la Festa Major de Sabadell, aquest partit promet emocions fortes i un ambient espectacular.

La ‘Balona’ arriba amb algunes baixes

Antonio Ruiz, entrenador de la Balompédica Linense, va començar la lliga amb victòria davant el Real Madrid Castilla. El tècnic del conjunt andalús no podrà comptar amb Iván Martin i Ignacio Jáuregui, que se sumen a les baixes de Borja López i l’exarlequinat Fito Miranda. Tampoc seran de la partida Ashley Williams i Jeremy Saygbe, convocats amb la selecció de Libèria per aquesta aturada de seleccions. Els de La Línea de la Concepción viatjaran demà mateix a Sabadell i comptaran amb Leandro Martínez, que va arribar al club el darrer dia de mercat.

Possible onze de la Balompédica Linense: Nacho Miras; Loren, Fran Morante, Muñoz, Mena; Coulibaly, Masllorens; Koroma, Antoñito, Dorrio; Gerard Oliva.

Agafant sensacions després del primer partit

Més enllà de la tornada a l’estadi del públic, la gran novetat del Centre d’Esports és que s’ha tancat el mercat i s’exploren les possibilitats d’incorporar un futbolista que ocupi la fitxa restant. Antonio Hidalgo no podrà comptar amb els lesionats Iago Indias i Toni Gabarre, però Kaxe porta tota la setmana entrenant amb l’equip i podria entrar a la convocatòria. Pere Belmonte i Sergi Altimira, amb fitxa del filial, continuen entrenant-se amb l’equip i Hidalgo ha confirmat que estan disponibles per ajudar l’equip.

El tècnic de Canovelles va passar ahir per sala de premsa i va comentar que espera un partit dur contra la Balompédica Linense: “L’altre dia van fer un partit molt intens i ens exigiran molt en defensa“. Pero l’entrenador del Sabadell també va voler mirar pels seus jugadors. “Dono molta importància a les nostres sensacions perquè han estat temps difícils. Hem d’aterrar el més aviat possible a la categoria i és molt important que tothom doni suport a l’equip. Hem de creure i tenir molta fe en el que fem“, concloïa Hidalgo.

Possible onze del CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch, César Morgado; Alfred Planas, Facu García, Ramón Folch, Diego Caballo; Jacobo González, Néstor Querol i Moha Ezzarfani.

On veure el CE Sabadell-Balompédica Linense?

El partit, que començarà a les 19:00h, es podrà seguir exclusivament a Footters.