El Linense esgarrapa un empat de la Nova Creu Alta

552 dies després tornava el públic a la Nova Creu Alta. Va ser l’1 de març del 2020 l’últim dia en què el ‘Temple’ va tenir espectadors. Avui, 4 de setembre del 2021, i coincidint amb la Festa Major de Sabadell, més de 2500 arlequinats han tenyit les grades de blanc i blau per estrenar l’estadi creualtenc a la Primera RFEF. Pel que fa al matx, Hidalgo ha presentat un onze molt semblant al de la setmana passada a Sevilla, amb només dues variacions: Óscar Rubio per Guillem Molina, i Ramón Folch per Xavi Boniquet. Les modificacions han funcionat, sobretot als primers minuts. De fet Jacobo, al 7′, ho ha provat amb un xut llunyà que no ha trobat porteria.

Arran d’aquí, tot i que el ritme del partit ha estat molt alt, cap dels dos equips ha gaudit d’ocasions fins passada la mitja hora de partit. Al 38′, Néstor Querol ha tornat a avisar mitjançant una rematada de cap que ha sortit fregant el travesser. La rèplica del Linense ha arribat dos minuts abans del descans, a peus d’un Alhassan Koroma que ha enviat l’esfèric al pal després de signar una gran jugada individual. En la mateixa acció Busquets Ferrer ha invalidat un gol a Gerard Oliva per fora de joc. Tot i uns últims minuts de moviment en ambdues àrees, el partit ha arribat al descans amb empat a res al marcador.

Kaxe deixa molt bones sensacions en el seu debut

La segona meitat ha començat igual que la primera, amb molta intensitat però sense cap mena de perill en àrea rival. Al 56′, Antonio Hidalgo s’ha vist obligat a moure fitxa i ha donat entrada a Kaxe, qui debutava amb la samarreta arlequinada. I de fet, el davanter basc ha estat un dels jugadors més destacats del partit tot i disputar poc més de mitja hora de partit. L’ex de la Ponfe només ha necessitat 12 minuts per avisar, i al 70′, després de caçar una pilota morta dins de l’àrea petita ha enviat l’esfèric al pal. A cinc minuts del final, la Balona ha pogut decidir el duel mitjançant un xut d’Antoñito que ha llepat la creueta.

Finalment, nou empat d’un Centre d’Esports que no acaba de ser contundent en àrea rival. Per contra, segona jornada consecutiva en què Kike Royo deixa la porteria a zero. Propera parada, El Collao. Això serà dissabte que ve a les 19:00 h.

FITXA TÈCNICA 

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch, César Morgado; Alfred Planas, Ramón Folch (Xavi Boniquet, 68′), Facu García, Diego Caballo (Dani Sánchez, 83′); Moha Ezzarfani (Kaxe, 56′), Jacobo González (Aarón Rey, 68′); Néstor Querol.

Real Balompédica Linense: Nacho Miras, Jesús Muñoz, Francisco Morante, Aly Coulibaly (Abdoul Bandaogo, 71′), Pedro Lorenzo, Antonio González, Alhassan Koroma (Leandro Martínez, 91′), Gerard Oliva (Cham, 83′), Víctor Mena, Josué Dorrio, Masllorens.

Gols:

Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer (Col·legi Balear) ha amonestat César Morgado, Aarón Rey i Facu García per part del Sabadell, i Loren, Masllorens i Nacho Miras per part del Linense.

Estadi: Nova Creu Alta (2575 espectadors).