Moha Ezzarfani i César Morgado tenen clar que l’objectiu és ambiciós

El Sabadell ha presentat aquest matí Moha Ezzarfani i César Morgado a la Nova Creu Alta. Tots dos futbolistes van ser titulars diumenge passat davant el Sevilla Atlético en la primera jornada de lliga. Després de rescindir els seus contractes amb Espanyol i Badajoz respectivament, els nous jugadors arlequinats saben que l’exigència serà màxima. Els nous futbolistes del Centre d’Esports han coincidit en el fet que l’objectiu és ambiciós i es lluitarà per aspirar a tot. També han explicat que l’aposta del club per tancar les seves incorporacions ha estat determinant perquè vesteixin la samarreta arlequinada.

Són dos futbolistes que, en paraules de Jose Manzanera, eren primeres opcions i les operacions han estat molt llargues. César Morgado, nou central arlequinat, ha explicat que va començar a parlar amb Jose Manzanera a principis de juny. “Era una situació difícil, però m’havien parlat molt bé del club“, ha indicat el defensa. Respecte a la seva adaptació, Morgado ha reconegut que encara es poden millorar coses: “Estem contents amb la parcel·la ofensiva, però encara podem millorar. No he treballat molt la defensa de tres centrals, encara que a Badajoz ho vam provar aquest estiu”.

L’altre protagonista del matí ha estat Moha Ezzarfani. El futbolista marroquí ha explicat que l’aposta que va realitzar el Sabadell des del primer dia ha estat determinant. A més, l’atacant ha apuntat que els partits a casa seran molt importants: “Hem de fer un fortí del nostre estadi perquè la lliga és molt competitiva“. L’exjugador de l’Espanyol també ha destacat que no havia jugat en un sistema com el del Sabadell des de fa anys, però que Antonio Hidalgo l’està ajudant cada dia. Jose Manzanera també ha volgut deixar alguns detalls sobre l’arribada d’Ezzarfani, un jugador, en paraules del valencià, al qual “han patit molt” com a rival.

A l’espera de tancar un darrer fitxatge i amb 4.000 socis

Gairebé dos dies després del tancament del mercat, la direcció esportiva continua treballant en una última incorporació. Es tractaria d’un migcampista amb vocació ofensiva que acabi de tancar la plantilla, el famós ‘8’. Respecte a això, Jose Manzanera, director esportiu arlequinat, ha confirmat que hi ha escenaris oberts, però que l’equip ha d’estar centrat a sumar els tres punts. “No podem invertir temps a preocupar-nos per coses que no depenen de nosaltres“, ha sentenciat.

Una altra de les notícies del dia ha estat que el Centre d’Esports ha assolit la xifra dels 4.000 socis. Aquesta dada, juntament amb l’ampliació de l’aforament als estadis de futbol, hauria de permetre que tots els arlequinats puguin accedir a la Nova Creu Alta dissabte. La inscripció, que s’ha de realitzar mitjançant un formulari, s’haurà de formalitzar abans del partit. Bruno Batlle, director general del club, ha comentat que s’ha preferit treballar amb antelació per evitar qualsevol problema, però que està segur que podrà venir tothom. El club també va anunciar que hi haurà entrades disponibles per l’afició visitant en el primer partit de lliga amb públic a la Nova Creu Alta des de l’1 de març del 2020.