Alfred Planas, polivalència i desequilibri al servei d’Antonio Hidalgo

Després de ser un dels jugadors més destacats del primer partit de la temporada, aquest migdia Alfred Planas ha comparegut davant dels mitjans de comunicació. El jugador del Maresme ha valorat l’estrena a la Primera RFEF contra el Sevilla Atlético, i també ha manifestat la seva intenció d’ajudar a l’equip jugui on jugui, ja que ho pot fer en diferents posicions: “Puc jugar de mitjapunta o al carril. Jo estic a la disposició del que necessiti el míster i l’equip”. Cal destacar, però, que, tot i que el carril no és la seva posició natural, Planas s’ha adaptat a la perfecció: “Em sento molt còmode en aquesta posició. Tampoc canvia molt de les posicions on he jugat fins ara”.

Pel que fa al duel que es va disputar el diumenge passat a l’Estadi Jesús Navas, el carriler del Centre d’Esports ha reconegut que l‘equip va fer mèrits per sumar els tres punts, ja que creu que van ser superiors al filial sevillista. “En general vam fer un bon partit. Vam estar molt sòlids en defensa, i amb pilota estem agafant els conceptes que vol l’Antonio. Vam merèixer més”, ha manifestat Alfred Planas. Com diem, l’ex del Marbella va ser un dels millors jugadors del matx, i va demostrar el perquè està cridat a ser un home important durant la temporada: “Em sento molt important. Tothom m’ha acollit molt bé, i estic amb ganes i amb molta il·lusió”. 

José Manzanera segueix en la recerca del ‘8’ tan desitjat

Tot i que el mercat de la Primera RFEF va finalitzar ahir a les 18h, la direcció esportiva del Centre d’Esports encarà no ha donat la plantilla per tancada. La intenció del club segueix sent ben clara: Apuntalar el mig del camp amb un futbolista contrastat. A hores d’ara, el conjunt arlequinat només podria incorporar un agent lliure. En aquest sentit, un dels noms que s’ha vinculat al Sabadell en les últimes hores és el de Sergio Aguza, migcampista de 28 anys que ahir a la nit va rescindir amb la UD Almería. El català és una de les opcions en les quals treballa el club, però encara res és definitiu. Tocarà esperar.