Primera visita al Sevilla Atlético per a estrenar-se a la Primera RFEF

0 - 0
Finalitzat

El Sevilla Atlético i el Centre d’Esports Sabadell es veuran les cares aquesta tarda a les 19:30h per primera vegada en la història. Cal destacar, però, que, amb el primer equip del conjunt sevillista el Sabadell sí que s’ha enfrontat en diferents ocasions, l’última d’elles a la Copa del Rei durant la temporada 2014/15. Així doncs, el conjunt d’Antonio Hidalgo visitarà per primer cop l’Estadi Jesús Navas, i ho farà en la jornada inaugural de la Primera RFEF.

Els arlequinats arriben al duel després de signar una gran pretemporada, on només han perdut un partit -davant el Villarreal ‘B’- dels sis que han disputat durant l’estiu. La resta, cinc victòries, que van ser contra l’Hospitalet, l’Europa, l’Al Sadd, la UE Costa Brava i l’Andorra. Per contra, el Sevilla Atlético, equip que dirigeix Paco Gallardo, no ha pogut guanyar cap dels últims quatre amistosos que ha disputat. En aquest sentit, el balanç global és de tres empats i una derrota. En conseqüència, sensacions oposades per part dels dos equips que aquesta tarda s’estrenaran a la Primera Federació.

Novetats al Sevilla Atlético

El Centre d’Esports s’enfrontarà a una de les plantilles més joves de tota la categoria. De fet, el jugador més veterà és el central Baron Kibamba, de 23 anys. La resta de jugadors, tots tenen menys edat que el central del Congo. Ara com ara, les incògnites pel partit d’aquesta tarda són Iván Romero, el jugador més destacat del filial sevillista, Carmona i Javier Díaz, ja que tots tres van estar convocats ahir a Elche amb el primer equip del Sevilla.

Possible onze del Sevilla Atlético: Alfonso; Valentino, Kibamba, Lluís Aspar, Pablo Pérez; Pedro Ortiz, Adrián Peral, Juanlu, Carlos Álvarez, Zarzana; Iván Romero.

Novetats al CE Sabadell

Per part del Sabadell, Antonio Hidalgo tindrà pràcticament a tota la plantilla disponible a excepció dels jugadors lesionats, que encara segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions. Aquests són Iago Indias i Toni Gabarre. D’altra banda, César Morgado i Ramón Folch són dubte, ja que arrosseguen molèsties. De la partida tampoc hi serà Kaxe, però està previst que el davanter basc s’incorpori amb el grup entre demà i dimarts, un cop hagi superat les revisions mèdiques.

Possible onze del Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina; Alfred Planas, Xavi Boniquet, Facu García, Dani Sánchez; Moha Ezzarfani, Jacobo González; Néstor Querol.

On veure el Sevilla Atlético-CE Sabadell?

El partit, que començarà a les 19:30h, es podrà seguir a Footters o, aquesta primera jornada, a través del canal Esport3.