Un punt d’optimisme per començar la temporada

Empat entre Sevilla Atlético i Sabadell en el primer partit de lliga dels arlequinats. El conjunt d’Antonio Hidalgo, que ha anat de menys a més, ha tingut les ocasions més clares. La connexió entre Alfred Planas i Moha Ezzarfani ha estat l’arma més perillosa d’un Centre d’Esports que s’ha mostrat molt sòlid en defensa. Pel que fa al filial del Sevilla, els homes de Paco Gallardo han intentat imposar el seu ritme, però no han tingut èxit. Als minuts finals, a més, s’han quedat amb deu homes per l’expulsió d’Isaac Romero amb vermella directa. Finalment, però, el Sabadell s’emporta un punt que ha d’aportar cert optimisme respecte a les esperances de l’equip.

La posada de llarg del Sabadell aquesta temporada ha començat amb una primera meitat bastant plana. La solidesa defensiva ha estat la virtut més gran d’un Sabadell que no ha patit molt en les arribades del Sevilla Atlético -tot i que Nacho Quintana ha estat a punt d’aprofitar una errada de Kike Royo a una mala sortida-. A l’hora de desplegar-se en atac, a més, s’ha notat la falta de ritme de l’equip. La majoria de passades no han trobat destinatari, encara que els homes d’Antonio Hidalgo -que ha estat amonestat verbalment abans del descans- ho han intentat amb insistència. De fet, just abans del descans, Kibamba ha salvat el Sevilla Atlético amb dues accions defensives de molt mèrit.

Domini i ocasions sense encert

El pas pels vestidors ha ajudat al fet que tots dos equips hagin començat a ser més ofensius i sovintejar les dues porteries. Moha Ezzarfani, després de dues grans accions d’Alfred Planas que han acabat amb una centrada a l’àrea, ha tingut les més clares de la represa, però no ha encertat a l’hora de definir. Amb el pas dels minuts, el Sabadell ha començat a amenaçar la porteria d’Alfonso i Aleix Coch ha obligat el porter local a realitzar una gran aturada després d’una bona rematada. Però el Sevilla Atlético tampoc s’ha fet enrere i Kike Royo ha hagut de treure els reflexos per evitar el primer gol del partit.

Després d’uns minuts elèctrics, i coincidint amb l’entrada dels canvis, el partit s’ha tornat a calmar pel que a ocasions de gol es refereix. Però el Sabadell no ha deixat de lluitar i Néstor Querol, després d’una bona acció individual, ha estat a punt de batre Alfonso instants abans del temps afegit. I just abans del minut 90, Isaac Romero ha vist la vermella directa per una falta molt dura sobre Ramón Folch al mig del camp. Tot i la superioritat, el marcador no s’ha mogut i l’empat ha repartit un punt a Sevilla Atlético i Sabadell després d’un duel on els arlequinats han tingut les millors oportunitats de gol, però no les han pogut materialitzar.

L’empat serveix al Centre d’Esports per sumar el primer punt al caseller i aconseguir la primera porteria a zero de la temporada. Els homes d’Antonio Hidalgo, com ha passat durant el partit, esperen anar creixent amb el pas dels partits. Aquest primer empat no és el resultat ideal, però ara s’ha de fer bo en el primer partit a la Nova Creu Alta davant la Balompédica Linense que, a més, coincidirà amb la Festa Major. Abans, però, toca acabar de tancar el mercat de fitxatges i continuar treballant perquè l’equip vagi creixent dia rere dia.

FITXA TÈCNICA

Sevilla Atlético: Alfonso, José Ángel, Kibamba, Juanmi, Zarzana (Luis Vacas, min. 72), Pablo Pérez, Pedro Ortiz, Xavi Sintes, Carlos Álvarez (Juanlu, min. 72), Quintana (Luismi, min. 57) i Iván Romero (Isaac Romero, min. 57).

CE Sabadell: Kike Royo; Guillem Molina (Óscar Rubio, min. 88), Aleix Coch, César Morgado; Alfred Planas, Xavi Boniquet (Ramón Folch, min. 70), Facundo García, Diego Caballo (Dani Sánchez, min. 70); Jacobo González (Aarón Rey, min. 77), Néstor Querol i Moha Ezzarfani.

Gols: -.

Àrbitre: Manuel Pérez Hernández (Col·legi Madrileny) ha amonestat a Facu García (min. 42), Pablo Pérez (min. 49), Xavi Boniquet (min. 53), Pedro Ortiz (min. 63), Isaac Romero (min. 71) i Guillem Molina (min. 88). Ha expulsat Isaac Romero amb vermella directa al minut 90.

Estadi: Estadio Jesús Navas.