Antonio Hidalgo: “El més important és guanyar diumenge”

Ha arribat l’hora de la veritat. El Centre d’Esports comença la nova temporada a Primera RFEF davant el Sevilla Atlético en una temporada on l’equip aspira a tot. L’etiqueta de favorits sempre és complicada de gestionar, però l’equip arriba a la primera jornada en línia ascendent. “Millorem amb el pas de les setmanes, però necessitem temps i hem d’anar tots a una“, ha indicat Antonio Hidalgo a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge al camp del Sevilla Atlético a dos quarts de vuit del vespre.

Malgrat que el cartell del Sabadell aquesta temporada és de ser un gran equip, Hidalgo continua agafat al ‘partit a partit’: “El més important és guanyar diumenge i preparar el següent partit“. El tècnic de Canovelles és conscient que serà un any dur i molt exigent, però confia en els seus homes des del principi. “Hem de sortir convençuts i creure en l’equip passi el que passi“, ha assenyalat l’entrenador arlequinat. Serà un partit, a més, davant un filial que, en paraules d’Hidalgo, “té gent de molta qualitat” i això obligarà l’equip a “estar molt atent en tot moment”.

Pel que fa a l’actualitat de l’equip fora de la gespa, el partit serà amb públic. No obstant això, no podrà entrar afició visitant en una decisió a la qual Antonio Hidalgo no troba molt sentit. Respecte al mercat de fitxatges, tot quedarà tancat el pròxim dimarts, encara que la direcció esportiva treballa per evitar negociacions a última hora. Finalment, Hidalgo ha deixat una frase per marcar molt l’estil de futbolistes que vol al Sabadell: “Qui vingui, vindrà amb ganes. Però qui no en tingui pot escollir altres opcions“.