Cerba Internacional, nou patrocinador principal fins al 2023

Després de quatre temporades, amb Hierros Servando, el Centre d’Esports tornarà a lluir un nou patrocinador en la seva samarreta, després que el club hagi arribat a un acord amb Cerba Internacional. El laboratori d’anàlisi clínic, líder en el sector, serà el patrocinador principal del Sabadell durant els pròxims dos anys, i el logotip de Cerba apareixerà en la part frontal de la samarreta arlequinada. L’acte, que ha tingut lloc aquest matí a la sala de premsa de la Nova Creu Alta, ha estat encapçalat per Esteve Calzada, president del Sabadell, i Miquel Parellada, CEO de Cerba Internacional.

Tot i que no s’han donat xifres ni quantitats econòmiques, se sap que l’acord que s’ha signat és per les dues pròximes temporades, però que en cas d’ascens a la Liga Smartbank es podria ampliar, a més d’ampliar les prestacions econòmiques. Així doncs, els jugadors del Centre d’Esports ja lluiran aquest diumenge a l’Estadi Jesús Navas el logotip del laboratori d’anàlisi clínic sabadellenc, amb seu central a la Plaça Ramon Llull.

Guillem Molina i Facu García, presentats com a nous jugadors arlequinats

D’altra banda, ahir el Centre d’Esports va presentar dues cares noves més: Guillem Molina i Facu García. Cal destacar, que, ambdós jugadors van ser titulars en l’últim compromís de la pretemporada contra l’Andorra i podrien repetir titularitat el diumenge a Sevilla, ja que han deixat molt bones sensacions en els minuts que han jugat fins ara. “No depèn de mi ser titular a Sevilla. Treballo per adaptar-me ràpidament a qualsevol posició i l’entrenador ja decidirà”, va manifestar el central català ahir en la seva presentació. A més, Molina també va parlar sobre com arriba l’equip a l’estrena a la Primera RFEF: “Hem preparat bé la pretemporada i els amistosos han servit de prova. El més important arriba ja aquesta setmana amb la lliga, estem entrenant molt bé i segur que competirem”.

Guillem Molina i Facu García, presentats com a nous jugadors del CE Sabadell. Font: CE Sabadell

Pel que fa a Facu García, que va donar l’assistència del gol a Nèstor Querol contra l’Andorra, no va voler parlar del futur, sinó centrar-se en el present: “Intento anar partit a partit i no pensar tant en el futur. És la millor manera de mirar endavant”. Cal destacar, que, l’argentí ja coneixia Antonio Hidalgo, ja que van coincidir a Xipre, ambdós a l’AEK Larnaca: “Amb Hidalgo vam coincidir a Xipre i ha influït bastant en el fet que jo estigui aquí. Allà, tot i que no era el primer entrenador, em va ajudar a adaptar-me a un país i idioma que no coneixia i amb el joc europeu”. Per últim, Facu també va mostrar el seu agraïment a la parròquia arlequinada, ja que contra l’Andorra el van ovacionar en diferents ocasions: “Estic agraït als aficionats per com em van rebre”.