Nèstor Querol decideix l’últim test de pretemporada

L’últim test de pretemporada del Centre d’Esports ha començat amb una hora de retard, ja que la tripleta arbitral que, a priori, havia de xiular el matx no s’ha presentat. Així doncs, a les vuit del vespre ha començat el duel entre el Sabadell i l’Andorra, l’última prova de foc abans de l’estrena a la Primera RFEF el cap de setmana que ve. Pel que fa al matx, el primer a avisar ha estat l’Andorra mitjançant un xut de Sergio Molina que ha marxat desviat. Quatre minuts més tard, al 12, ha arribat la rèplica del Sabadell a peus de Moha Ezzarfani, però el seu xut creuat ha sortit llepant la creueta de la porteria defensada per Nico Ratti.

A la jugada següent, ara si, el conjunt arlequinat ha obert la llauna després que Nèstor Querol aprofités una bona recuperació de Facu García al mig del camp i superés Nico Ratti amb un xut ras. Amb la diana d’avui, Nèstor s’ha estrenat aquesta pretemporada com a golejador. I només quatre minuts més tard del gol, el mateix Nèstor ha estat a punt de fer el segon després d’una bona centrada de Jacobo, però la rematada del castellonenc ha marxat alt per ben poc. Al 24, nova arribada del Sabadell mitjançant un xut llunyà de Moha Ezzarfani. I abans del descans, Nèstor ha gaudit d’una ocasió claríssima, però en el mà a mà no ha pogut superar Nico Ratti.

La segona meitat ha estat molt més descafeïnada que no pas la primera, ja que cap dels dos equips ha gaudit de nombroses ocasions de perill. Al minut 73, Rubén Enri ha pogut fer l’empat després d’una rematada de cap de Rubén Enri, mentre que 10 minuts més tard, Sergi Altimira ha estat a punt de sorprendre Nico Ratti des del mig del camp. Finalment, victòria per la mínima d’un Sabadell que tanca la pretemporada amb un nou triomf. Ara, vuit dies al davant abans de l’estrena a la Primera RFEF al Jesús Navas contra el Sevilla Atlético.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Kike Royo (Emilio Bernad, 59′); Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina (Teo Quintero, 59′); Alfred Planas (David Astals, 65′), Xavi Boniquet (Ramón Folch, 59′), Facundo García (Sergi Altimira, 71′), Dani Sánchez (Diego Caballo, 59′); Jacobo González (Pere Belmonte, 71′), Moha Ezzarfani (Marc Vargas, 76′); Nèstor Querol (Aarón Rey, 59′).

FC Andorra: Nico Ratti, Roger Riera, Martí Riverola (Héctor Hevel, 84′), Adrià Vilanova, Rubén Enri (Iván Gil, 79′), Marc Fernández (Carlos Martínez, 79′), Sergio Molina, Zourdine Thior, Martí Vilà, Rubén Bover i Álex Pastor.

Gols: Nèstor Querol (1-0, 14′).

Àrbitre: Adrià Vicente Delmar (FCF) ha amonestat David Astals per part del Sabadell i Martí Riverola per part de l’Andorra.

Estadi: Nova Creu Alta ( uns 1.000 espectadors).