Diego Caballo i Dani Sánchez, nous amos del carril esquerrà arlequinat

Després de les sortides de Josu Ozkoidi i Pierre Cornud, el carril esquerre del Sabadell va quedar orfe. En un primer moment, el club va apostar per Samu Araújo, però el gallec no va superar les proves mèdiques. Així doncs, l’operació per deixar tancada aquesta posició es va reactivar, i després d’uns dies, el carril esquerrà del Centre d’Esports ja té nous amos: Diego Caballo i Dani Sánchez. En aquest sentit, tots dos han estat presentats aquest migdia com a nous jugadors arlequinats. Cal destacar, però, que, cap de les dues operacions ha estat fàcil, ja que tant Caballo com Dani Sánchez tenien contracte amb l’Albacete i l’Extremadura, respectivament.

Diego Caballo

L’ex de l’Albacete ahir va gaudir dels seus primers minuts amb l’arlequinada a Palamós en la victòria del Sabadell davant la UE Costa Brava. Diego Caballo, però, va jugar de carriler esquerrà, com ja és habitual en l’esquema que utilitza Antonio Hidalgo: “És diferent jugar de carriler que fer-ho de lateral. De mica en mica aniré agafant els conceptes que vol el míster, però al principi costa”, ha destacat el de Salamanca. A més, en referència al partit, Caballo ha manifestat que li va servir per descarregar les cames, ja que només va ser una primera presa de contacte. 

Per últim, Diego Caballo també ha valorat la seva arribada a la Nova Creu Alta en la temporada que serà l’estrena del Sabadell a la Primera REFF. Cal destacar, que, Caballo venia de jugar les últimes dues temporades a La Liga Smartbank, però tot i això, baixar de categoria ho considera com una oportunitat. “Venir a Sabadell és una oportunitat molt bonica. L’objectiu està molt clar, ja que quan un equip perd la categoria ha de tornar a pujar com més aviat millor. S’ha fet un equip per lluitar per les primeres posicions”, ha conclòs l’ex de l’Alba.

Dani Sánchez

Pel que fa a Dani Sánchez, el malagueny també s’ha mostrat molt feliç de signar per un club com el Centre d’Esports: “Estic molt content d’estar en un equip tan gran com el Sabadell”. La seva arribada, però, no va ser gens fàcil, ja que a l’Extremadura tenia contracte dos anys més i estava sent una peça important durant la pretemporada. Així ho reconeixia el mateix jugador: “Ha estat una mica difícil venir a Sabadell, ja que amb l’Extremadura tenia contracte, però la situació que s’està vivint allà (Almendralejo) no és agradable. Els hi desitjo el millor d’ara endavant”.

A diferència de Diego Caballo, Dani Sánchez ha reconegut que de carriler es troba més còmode que no pas de lateral, ja que anteriorment també havia jugat en la parcel·la ofensiva en els seus exequips. Ara, la competitivitat per fer-se amo i senyor del carril esquerre està servida a la Nova Creu Alta. No obstant això, l’ex de l’Extremadura ha manifestat que la competència serà sana amb Diego Caballo: “És un orgull competir amb Diego per la posició. Si més no, l’objectiu és ajudar a l’equip”. Finalment, Sánchez ha volgut deixar clar que si no va arribar a debutar amb el conjunt extremeny va ser per un problema a l’hora de tramitar la seva inscripció. Dissabte, contra l’Andorra, podria gaudir dels seus primers minuts amb la samarreta del Sabadell.