Alfred Planas dona la victòria davant el Costa Brava

Victòria del Sabadell al cinquè partit de pretemporada davant la UE Costa Brava gràcies a un gol d’Alfred Planas. El conjunt arlequinat, que ha vençut a un rival de la lliga que començarà en poc més d’una setmana, ha disputat un bon partit i ha aprofitat la millor oportunitat que ha tingut per avançar-se al marcador. Encara amb jugadors amb fase d’adaptació i una bona presència i actuació dels jugadors de la base, el Centre d’Esports continua agafant forma i, a poc a poc, va adquirint els conceptes que el tècnic de Canovelles intenta plasmar a l’equip.

Ramón Folch, Dani Sánchez i César Morgado -que tot just acaben d’arribar- han estat els únics que no han jugat juntament amb Iago Indias i Toni Gabarre, lesionats durant la pretemporada. Els homes d’Antonio Hidalgo, amb únicament Sergi Altimira i Iván Tébar com a representants del filial, han començat el partit al Municipal de Palamós tractant d’imposar el seu joc. Les combinacions de pilota per sortir jugant des del darrere han estat constants, però no s’han materialitzat en oportunitats. Moha Ezzarfani ha estat l’home més participatiu en atac i ha protagonitzat un parell de bones accions individuals que han aixecat els aplaudiments d’una graderia nodrida amb bastants aficionats arlequinats. Al descans s’ha mantingut l’empat a zero després d’una primera meitat que, com passa a totes les pretemporades, ha servit més per treballar fonaments futbolístics que per a marcar gols.

Alfred Planas decideix el partit

La segona meitat ha arrencat amb l’habitual carrusel de canvis per part del Costa Brava, que ha canviat tot l’onze. Antonio Hidalgo només ha realitzat tres modificacions en un principi, però ha anat canviant els jugadors amb el pas dels minuts. I quan més calmat ha estat el partit, ha arribat l’acció. Primer amb un mà a mà de Youssef que el davanter local no ha pogut rematar i, pocs instants després, amb el gol d’Alfred Planas amb un xut creuat. L’acció del gol arlequinat ha arribat després d’una bona combinació de l’equip per posar el Sabadell per davant al marcador.

Després del gol, el Centre d’Esports ha mantingut la renda obtinguda i ha evitat qualsevol ensurt. La UE Costa Brava no ha inquietat excessivament la porteria del Sabadell -que avui han defensat Kike Royo i Froi Leal- i el Sabadell s’ha pogut endur el triomf en el penúltim partit de la pretemporada. Amb el debut de Diego Caballo, cada cop s’afegeixen més peces a una plantilla que encara no està del tot definida. El darrer compromís d’aquesta pretemporada serà aquest dissabte davant l’Andorra, un partit que, a més, servirà com a presentació de la plantilla abans d’arrencar la lliga davant el Sevilla Atlético.

FITXA TÈCNICA

UE Costa Brava: Marcos, Julen, Forlín, Galindo, Gil, Guiu, Xumetra, Álvaro, Pere, Manel i Antonio Romero.

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Guillem Molina, Teo Quintero; Alfred Planas, Altimira, Xavi Boniquet, Iván Tébar; Aarón Rey, Moha Ezzarfani; Jacobo González.

Gols: 0-1, min. 66, Alfred Planas.

Amonestacions: Julen Monreal (min. 24), Juan Forlín (min. 34)

Estadi: Municipal de Palamós-Costa Brava.