Dani Sánchez, nou carriler esquerrà sub-23

Ja és oficial el que ahir va avançar L’Hora Arlequinada. Dani Sánchez, carriler esquerrà de 21 anys, ja és nou jugador del CE Sabadell. Nascut a Málaga l’any 2000, l’andalús arriba per completar la zona defensiva procedent de l’Extremadura. Així doncs, amb Diego Caballo i Dani Sánchez, el carril esquerre queda més que cobert, tenint en compte que Iván Tébar també podria tenir participació en el primer equip després de la gran pretemporada que està signant.

Dani Sánchez és un carriler que es va formar a les categories inferiors del Real Madrid. A La Fábrica va estar fins a la seva etapa de juvenil, ja que després d’una gran campanya a Valdebebas va signar pel filial del Málaga. Allà la seva estada va ser molt curta, ja que a principis del setembre del 2019 el CD El Ejido 2012 el va fitxar. Després d’un any, l’Extremadura el va incorporar per reforçar el lateral esquerre, tot i que amb el conjunt d’Almendralejo no va arribar a debutar en competició oficial. De fet, en el passat mercat d’hivern l’Extremadura el va cedir al Linares Deportivo, amb qui va ascendir a la Primera RFEF.

Cal destacar, però, que, aquesta pretemporada estava sent una peça important a l’Extremadura, amb qui tenia contracte fins al 2023, però els problemes econòmics i l’interès del Sabadell en el jugador han provocat que Dani Sánchez i el conjunt extremeny hagin arribat a un acord per rescindir el seu contracte. Ara, després de l’arribada de Sánchez, la direcció esportiva se centra a tancar la plantilla amb les dues últimes arribades, un davanter centre i un migcampista.