Diego Caballo, incorporació de qualitat pel carril esquerre arlequinat

S’acaba un dels principals mals de cap de la direcció esportiva arlequinada. El Sabadell ha incorporat el carriler esquerre Diego Caballo després que el futbolista hagi rescindit el seu contracte amb l’Albacete. Després de la rescissió de Samu Araújo quan el gallec no va superar les proves mèdiques, el Centre d’Esports ha pogut tancar el jugador que ocupi la seva posició. Caballo, que va ser internacional sots-17 amb la selecció espanyola, ha disputat 87 partits a Segona Divisió en tres temporades i arriba després de baixar de categoria amb l’Albacete. De fet, les dues últimes temporades han acabat en descens pel jugador

Nascut a Salamanca fa 27 anys, el nou carriler arlequinat es va formar a la pedrera del Real Madrid fins a arribar a jugar amb el Castilla. Va deixar el conjunt blanc i va aterrar al Valencia Mestalla, club amb el qual va disputar una promoció d’ascens a Segona A. El seu bon rendiment va cridar l’atenció del Deportivo, que el va incorporar al Fabril i, després d’un gran any, va fer el salt al primer equip. En el seu primer any amb els gallecs, Caballo va fregar l’ascens a Primera amb els dits, però les coses van anar a pitjor l’any següent. No va gaudir de minuts al Deportivo i va marxar cedit a l’Extremadura, d’on va sortir a la segona volta per acabar a l’Albacete i salvar la categoria de forma agònica.

Malgrat el descens del Deportivo, Caballo es va mantenir a LaLiga de la mà de l’Albacete. Però aquest any, tot i donar 3 assistències, va tornar a perdre la categoria. La seva rescissió amb el conjunt del Carlos Belmonte ha aixecat diverses reaccions entre els aficionats, que ha criticat el seu rendiment. Mitjans d’Albacete apunten al fet que, malgrat no quedar alliberat pel descens, hauria demanat sortir del club a causa de la rebaixa salarial que va fer l’equip manxec. I ara, amb la sortida confirmada, el Sabadell ha pogut incorporar Diego Caballo en una operació que reforça un carril esquerre arlequinat que no tenia cap jugador amb fitxa del primer equip.

Ja hi ha 20 jugadors amb fitxa del primer equip

La plantilla d’Antonio Hidalgo compta, en aquests moments, amb un total de 20 efectius. L’arribada de Diego Caballo deixa la direcció esportiva amb tres fitxes disponibles -més una quarta per un tercer porter-, sent totes elles per a futbolistes majors de 23 anys. A l’espera de veure què acaba passant amb Sergi Altimira i David Astals, dos jugadors menors de 23 anys que estan realitzant la pretemporada a un bon nivell, Jose Manzanera encara pot tancar tres arribades més. El Sabadell, que actualment té 14 jugadors majors de 23 anys en plantilla, podria incorporar fins a tres futbolistes en edat sènior.