Guillem Molina, joventut i experiència a Primera per la defensa

El Centre d’Esports ha incorporat el defensa central Guillem Molina procedent del Valencia Mestalla. Nascut a Valls fa 21 anys -motiu pel qual ocuparà una fitxa de futbolistes menors de 23 anys-, Molina va arribar a debutar la temporada passada amb el primer equip valencianista. La seva trajectòria de set anys a Paterna el va portar a debutar a Primera Divisió, però, després de començar la pretemporada sota les ordres de José Bordalás, ha marxat traspassat al Sabadell. L’operació, com en els casos de Jacobo o Guruzeta, és a cost zero i el Valencia es guarda un percentatge per una futura venda. A més, segons ha indicat el periodista Salva Gomis, el contracte entre el de Valls i el Sabadell és fins al 2023.

Guillem Molina aterra a Sabadell després de tres temporades al Valencia Mestalla -arribant a debutar en edat juvenil– i una bona trajectòria a la ciutat del Túria. Va anar convocat per l’eliminatòria de Champions amb l’Atalanta de fa dues temporades amb el primer equip i l’any passat va jugar cinc partits oficials -tres a la copa i dos a la lliga- sota les ordres de Javi Gracia. Aquesta pretemporada, tot i haver començat la preparació amb el primer equip, no ha trobat lloc i ha acabat sortint del club després de set temporades.

Amb l’arribada de Guillem Molina, el Sabadell s’assegura en futbolista jove, amb experiència en un equip de molt nivell, bon tracte de la pilota i un futur brillant. El vallenc va disputar 47 partits a Segona Divisió B i la temporada passada va alternar el filial amb el primer equip durant una part de la lliga. Al Valencia Mestalla, tot i anotar un gol, no va poder evitar el descens de categoria. Ara aterra a un Centre d’Esports que aquesta setmana està realitzant un stage a La Vall d’en Bas al qual ja s’hi han incorporat Moha Ezzarfani i Facundo García, que aquesta temporada passada va ser company de Guillem Molina al Mestalla.