El Villarreal ‘B’ supera el Sabadell per la mínima en el tercer test de la pretemporada

Va ser l’1 de març del 2020 quan la Nova Creu Alta va acollir públic en un partit del Centre d’Esports. Avui, un any i mig després, la parròquia arlequinada ha pogut tornar al ‘Temple’ per viure in situ el tercer test de la pretemporada del Sabadell. Al davant hi era el Villarreal ‘B‘, equip que dirigeix Miguel Álvarez, i que es veurà les cares amb el Sabadell, de nou, a la lliga.

Pel que fa al duel, la primera meitat ha estat molt plana per part d’ambdós equips. Això sí, ha estat el Villarreal ‘B’ qui ha gaudit de les ocasions més clares. Tot i això, el primer a avisar ha estat el Sabadell al minut 9, mitjançant un xut llunyà de Sergi Altimira que ha marxat llepant el pal. La rèplica del conjunt groguet ha arribat 10 minuts més tard a peus d’Àlex, però Kike Royo s’ha lluit per evitar el primer gol de la tarda. I vuit minuts més tard, nova acció de perill pel Villarreal ‘B’ que Kike Royo ha salvat en el mà a mà. L’ex del Badajoz ha estat, sens dubte, el millor dels arlequinats. Al descans, empat a zero.

Toni Gabarre es retira lesionat

A la sortida de vestidors Miguel Álvarez ha revolucionat l’onze groguet, mentre que Antonio Hidalgo ha donat entrada a Joseba Muguruza i Emilio Bernad. Els canvis li han funcionat al conjunt visitant, i al minut 58, després d’una bona combinació, Àlex ha superat Emilio Bernad amb un xut potent. No ha estat fins al 77 quan el Centre d’Esports ha pogut fer l’empat, però el xut de Muguruza ha marxat alt per ben poc. Abans del xiulet final, però, ha arribat la mala notícia del partit, després que Toni Gabarre, que portava poc més de 20 minuts a sobre de la gespa, s’ha hagut de retirar per lesió (xoc fort al genoll esquerre).

Així doncs, el Sabadell ha sumat la primera derrota de la temporada en un duel que no ha tingut massa arribades abans de marxar aquest dilluns a la Vall d’en Bas. Allà hi seran fins al pròxim divendres, dia en què es vegin les cares amb l‘Al Sadd.