L’Hora Arlequinada enceta la seva setena temporada

L’Hora Arlequinada arrenca aquest estiu la seva setena temporada seguint l’actualitat del CE Sabadell. Un any més, l’equip més arlequinat us acompanyarà en el que serà l’estrena del club a Primera RFEF. Ho farà apropant-vos tota la informació del conjunt d’Antonio Hidalgo i de la resta d’equips de l’obrador amb notícies, reportatges, cròniques i articles d’opinió.

Tampoc faltarà, evidentment, el pilar principal del nostre projecte. Cada divendres a les 20h, Joan Muñoz, Agustí Bernad i Óscar Cáceres us oferiran els programes en directe amb les prèvies i els posts de cada partit del CE Sabadell, acompanyats pels convidats habituals. Tot això serà gràcies al suport dels patrocinadors i subscriptors, que continuen fent possible L’Hora Arlequinada.

Torna la il·lusió. Torna L’Hora Arlequinada.