Moha Ezzarfani, la cirereta del pastís de l’atac arlequinat

És, sens dubte, un dels moviments estel·lars del mercat estiuenc de Primera RFEF. Aquest migdia el Centre d’Esports ha fet oficial la incorporació de Mohammed Ezzarfani, extrem de 23 anys que arriba a la Nova Creu Alta procedent del RCD Espanyol. Cal destacar, que, l’operació no ha estat gens fàcil, ja que tal com va succeir amb Jacobo González, Ezzarfani tenia contracte amb el conjunt ‘perico’ fins al juny del 2022. Tot i això, el Sabadell ha estat capaç de signar, en propietat, un dels davanters més valorats de la categoria. Això sí, l’Espanyol es reserva un percentatge en el cas de futura venda, mateixa fórmula del cas Guruzeta amb l’Amorebieta.

El nou davanter del Centre d’Esports es va formar a les categories inferiors del CF Damm, una de les pedreres més potents del futbol nacional. El 2016, Ezzarfani va signar amb el Badalona, per aquell moment en Segona Divisió B. A Montigalà va quallar una gran temporada, fet que va provocar que el FC Barcelona arribés a pagar 10.000 euros pel seu traspàs. Tot i això, per culpa d’una mala gestió blaugrana, Ezzarfani no va arribar a debutar amb el Barça, i va marxar cedit a l’Hércules. Al José Rico Pérez també va deixar molt bones sensacions, ja que va ser autor de cinc dianes.

La temporada següent l’Espanyol el va fitxar amb l’objectiu que fos una peça clau amb el filial i amb projecció d’acabar en el primer equip. I així va ser, ja que durant la temporada 2018/2019 va marcar vuit gols en 31 partits. A més, també va debutar amb l’Espanyol a l’Europa League i a la Copa del Rei. Un any més tard, Ezzarfani es va convertir en un dels millors jugadors de la categoria de bronze, ja que abans de l’aturada per la pandèmia, el marroquí ja duia 13 dianes en només 25 duels. Dos d’ells, precisament, al Sabadell, tant en l’anada com en la tornada.

Després de dues temporades al filial ‘perico’, l’Espanyol el va cedir la campanya passada al CD Mirandés, en la que va ser la primera aventura de Moha Ezzarfani al futbol professional. A Anduva, sota les ordres d’Alberto Jiménez, va disputar 27 partits i va ser autor de dues dianes. Cal destacar, però, que, només va ser titular en 14 ocasions. Ara, la direcció esportiva del Centre d’Esports, encapçalada per José Manzanera, han apostat pels serveis de Moha Ezzarfani amb la clara intenció que es converteixi en el referent de l’atac arlequinat. La seva arribada a la Nova Creu Alta, però, no descarta que pugui arribar un davanter més, tot i que ara el club se centra a reforçar la zona defensiva.