Facu García, de 21 anys, arriba cedit del CD Leganés

Divendres mogut a les oficines de la Nova Creu Alta. Aquest matí, el Centre d’Esports ha anunciat el fitxatge de Moha Ezzarfani, i a la tarda ha estat el torn de Facundo García. En aquest sentit, el CE Sabadell i el CD Leganés han arribat a un acord per a la cessió del migcampista argentí que, amb 21 anys, ocuparà una de les fitxes sub-23, i està previst que s’incorpori dilluns a l’estada a La Vall d’en Bas.

Nascut a Olavarría (Argentina), Facu García es va formar a les categories inferiors de Boca Juniors i de l’Olimpo argentí, amb qui va arribar a consolidar-se al primer equip tot i la seva joventut. El seu bon rendiment al seu país natal va provocar que el Leganés, el seu club de propietat, arribés a pagar més de 350.000 euros pel seu traspàs durant l’estiu del 2018. A més, aquell mateix estiu es va estrenar a les categories inferiors de la Selecció Argentina. Ara bé, al ‘Lega’ no ha arribat mai a tenir protagonisme, ja que des de la seva arribada a Butarque sempre ha sortit cedit.

La seva primera aventura a Europa va ser a l’AEK Larnaca de Xipre, on va coincidir amb Antonio Hidalgo durant la seva primera temporada, ja que el ‘Facu’ va defensar els colors de l’AEK dues campanyes. Aquella mateixa temporada també va jugar l’Europa League, on va repartir una assistència en quatre partits. Després de dos anys a Xipre, la campanya passada va jugar cedit al València Mestalla, on va disputar un total de 18 partits i va marcar un gol. Ara, el Sabadell aposta pel seus serveis per tal de reforçar el mig del camp, una de les posicions més òrfenes de l’equip. Cal destacar, que, amb l’arribada de Facu García Antonio Hidalgo ja té 19 jugadors disponibles.