Jacobo González i Alfred Planas, cridats a ser importants

Mentre José Manzanera segueix treballant de valent per tal de tenir les màximes peces possibles abans que l’equip marxi a la Vall d’en Bas el pròxim dilluns, aquest migdia el Centre d’Esports ha presentat oficialment dos dels últims fitxatges, Jacobo González i Alfred Planas. En l’acte, que s’ha celebrat a la sala de premsa Miguel Quereda, també ha estat present Lino Gutiérrez en representació de l’Escola de Futbol de Sabadell.

Pel que fa a les cares noves, Jacobo González ha confirmat que va mantenir contacte amb altres clubs, com ara l’Albacete o el Castellón, però que el Sabadell sempre va ser la seva prioritat: “És cert que va haver-hi contactes amb altres equips, però jo des del primer moment tenia clar que volia jugar al Sabadell”. Un Jacobo que, per cert, ahir es va estrenar com a golejador davant l’Europa a Sant Oleguer. L’ex del Tenerife, a més, ha afegit que la decisió de decantar-se pel Sabadell va ser molt fàcil: “La idea i el projecte m’han atret molt. Ho tenia claríssim”. 

Jacobo també ha fet una valoració del que espera de cara a la pròxima temporada, que començarà amb el debut a la lliga el cap de setmana del 28 i 29 d’agost a Sevilla. L’extrem madrileny ha reconegut que espera “una temporada molt complicada, on les aspiracions són clares”. Tot i això, Jacobo González ha destacat que s’ha d’anar pas a pas, a més de començar l’any bé i sense ficar-se pressió. Per últim, l’ex del Tenerife també ha parlat sobre el paper d’Antonio Hidalgo: “És un entrenador que té les idees molt clares i t’explica les coses molt bé. Això és primordial”.

Alfred Planas esvaeix dubtes

Un dels grans dubtes sobre Alfred Planas, qui fins al moment ha deixat molt bones sensacions en els minuts que ha disputat, és si estava totalment recuperat de les molèsties que va patir en el tram final de la temporada passada. En aquest sentit, l’extrem barceloní ha manifestat que es troba en un molt bon moment de forma: “Ara mateix estic com nou, amb moltíssima energia.” A més, pel que fa a la rebuda, Planas ha reconegut que ha viscut una acollida molt càlida, i que al Centre d’Esports tot és molt proper.

No obstant això, l’ex del Marbella ha parlat del nou paper que haurà d’exercir a la Nova Creu Alta: “Jo sóc extrem i aquí em demanen altres coses, però m’estic adaptant molt bé”. Finalment, Planas, espera que la nova Primera RFEF sigui una lliga molt competitiva, on qualsevol rival pot estar en la part alta de la classificació: “Hem de donar el màxim de nosaltres per estar com més a dalt millor”, ha conclòs el barceloní.