Segona victòria per continuar acumulant bones sensacions

Victòria del Centre d’Esports davant l’Europa en el segon partit de preparació de la temporada arlequinada. Un total de 23 jugadors han participat en el partit i han deixat bones sensacions al llarg dels 90 minuts. Iago Indias ha estat l’única baixa -juntament amb el nouvingut Toni Gabarre– pel partit després de patir un esquinç al genoll dret que el tindrà uns dos mesos de baixa.

Jacobo ha començat el partit deixant espurnes de la seva qualitat i ha enviat una pilota al pal que ha servit de primer avís. Ho ha provat més cops i Muguruza ha estat a punt de batre Sergio en un mà a mà. Però, malgrat el domini arlequinat, l’Europa s’ha avançat en un contracop que ha finalitzat Solsona per batre Kike Royo.

Però els homes d’Antonio Hidalgo no s’han arronsat i han buscat l’empat. Sergi Altimira -Molt actiu durant tot el partit- ha provocat una falta a la frontal i Joseba Muguruza l’ha posat a l’escaire per fer l’empat amb un golàs. I el bon joc arlequinat no ha acabat aquí. El Sabadell ha rondat la porteria visitant i, just abans del descans, Jacobo ha marcat el segon aprofitant un refús de Sergio a un xut d’Alfred Planas.

Partit controlat i sense ensurts 

La segona meitat ha arrencat el típic carrusel de canvis i els futbolistes de la base han adquirit més protagonisme. Els joves jugadors arlequinats han donat un bon nivell davant els barcelonins i, malgrat que no hi ha hagut més gols, la seva aportació ha estat molt positiva. El ritme del partit, però, ha baixat durant  la segona part i, més enllà d’una bona  rematada de Jaume Ramoneda que ha salvat el porter de l’Europa, no hi ha hagut més ocasions.

Després de 90 minuts, victòria del Centre d’Esports després d’una bona primera meitat -destacant Jacobo González amb un gol i molta participació- i un segon temps en el qual l’equip ha controlat l’Europa i ha evitat qualsevol arribada de perill. La següent prova serà dissabte, en el partit que enfrontarà el Sabadell amb el Villarreal ‘B’ a la Nova Creu Alta.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Kike Royo (Froi Leal, min. 67); Óscar Rubio, Aleix Coch (Vargas, min. 46), Teo Quintero; Joseba Muguruza (Bustamante, min. 46) Sergi Altimira (Pere Belmonte, min. 46), Ramón Folch (Morral, min. 46), Ivan Tébar (Gausachs, min. 46); Alfred Planas (Xavi Boniquet, min. 46), Adri González (Néstor Querol, min. 46) i Jacobo González (David Astals, min. 46).

CE Europa: Sergio; Chava, Cano, Castell, Coro; Uri, Alfons Serra i Vilajosana; David Jiménez, Solsona i Nolla.

Gols: 0-1, min, 19, Solsona. 1-1, min. 30, Joseba Muguruza. 2-1, min. 44, Jacobo González.

Estadi: Sant Oleguer (200 espectadors).