Kike Royo vol retornar la confiança dipositada pel Sabadell

Ha estat una de les grans operacions de mercat i, després de coure’s a foc lent, el Sabadell té el porter que volia. L’ombra que Ian Mackay deixa a la porteria arlequinada és gran, però Kike Royo arriba amb ganes de correspondre l’aposta del Centre d’Esports. El porter de Logroño ha estat presentat aquest matí al camp del Can Rull i ha comentat que té ganes de començar a jugar: “He viscut tres anys inoblidables a Badajoz, però el futbol són etapes i ara comença una en la qual espero fer-ho igual o millor“. Un fitxatge que, a més, ha parlat amb l’home que substituirà: “Tinc bona relació amb Ian Mackay i el primer que vaig fer quan vaig firmar va ser trucar-lo“, ha detallat el porter de 30 anys.

Després de tres temporades magnífiques al Badajoz, Royo ha marxat de terres extremenyes en una operació llarga. “El volíem com a primera opció i ho teníem molt clar. Les negociacions són més complicades quan algú té contracte, però el primer nom era el de Kike Royo“, ha reconegut Jose Manzanera, director esportiu arlequinat, sobre la contractació del porter. De fet, Royo ha agraït a la direcció esportiva la insistència i la paciència en una operació que ha acabat sent satisfactòria. Els famosos escenaris de mercat que sempre esmenta Jose Manzanera han jugat aquest cop a favor d’un Sabadell que ha pogut incorporar el porter desitjat.

A l’espera de tancar operacions abans de marxar d’estada 

Quan falta menys d’un mes perquè comenci la lliga, la plantilla arlequinada es comença a definir a l’espera de les últimes peces. Jose Manzanera ha indicat que esperen tancar entre “sis i set situacions” i enllestir les màximes possibles abans de l’estada a La Vall d’en Bas que començarà la setmana vinent. “No ens agrada tenir plantilles llargues. Volem que cada membre tingui el seu rol per aportar a l’equip“, ha afegit el valencià. Un nou escenari és el del carriler esquerre. Després de la marxa de Samu Araújo, Manzanera ha explicat que ho afronten com un aprenentatge. No obstant això, els jugadors en mercat s’han reduït i la direcció esportiva ja ha ensenyat les seves cartes pel que a aquesta posició respecta.

L’actualitat més immediata del club passa ara per l’amistós que disputarà demà davant l’Europa a Sant Oleguer. Serà el primer partit amb públic a les graderies que el Centre d’Esports disputi des de l’1 de març del 2020. Un total de 200 espectadors -amb les entrades ja exhaurides- ompliran la instal·lació en el segon partit de la pretemporada arlequinada. Pot ser, a més, el primer partit de Kike Royo amb la samarreta arlequinada després que els encarregats de defensar la porteria arlequinada davant L’Hospitalet fossin Emilio Bernad i Froi Leal.