Toni Gabarre, gols i experiència al servei del Sabadell

El Sabadell ha anunciat la incorporació del davanter de 31 anys Toni Gabarre. L’atacant arriba a Sabadell després de jugar al Numancia en una temporada amb poc encert golejador, tot i que ha acumulat 33 gols en els darrers tres cursos. Es tracta d’un davanter contrastat a Segona Divisió B i que ha marcat 57 gols en 227 partits a la categoria. Amb una alçada d’1,86 metres, Gabarre és un perfil de davanter que encaixa molt bé al joc d’Antonio Hidalgo. Destaca per la seva capacitat de rematar i el seu físic, que es poden combinar per aportar molt a l’atac arlequinat.

Toni Gabarre és el novè fitxatge -després de la rescissió de Samu Araújo– d’un Sabadell que comença a perfilar la plantilla i que aquesta setmana tindrà dos amistosos més per continuar agafant forma. Segons ha anunciat el club, Gabarre s’incorporarà als entrenaments aquesta mateixa setmana. La incorporació del davanter aragonés comença a resoldre, a més, els dubtes pel que fa als reforços de la parcel·la ofensiva. Tot i les bones sensacions que Adri González i Jaume Ramoneda van deixar davant L’Hospitalet, la necessitat de davanters contrastats a la plantilla era clara. Si bé la pedrera va demostrar que estarà llesta quan faci falta, l’arribada de futbolistes amb cartell col·loquen el Sabadell entre els màxims candidats a l’ascens.

En aquests moments, la plantilla del Sabadell compta amb 16 futbolistes que, en principi, haurien de formar part del primer equip. David Astals i Sergi Altimira, que van deixar bones sensacions en el primer amistós, són dos dels quatre futbolistes menors de 23 anys de la plantilla. Ara bé, Jose Manzanera ha explicat en diverses ocasions que durant la pretemporada es decidirà, juntament amb el cos tècnic, què fer amb alguns jugadors que estan realitzant la pretemporada amb el primer equip i que estan sent avaluats. La situació, per tant, deixa a la direcció esportiva arlequinada amb vuit fitxes lliures i dues d’elles destinades a jugadors en edat sots-23.