Victòria per començar la pretemporada amb bon peu

Dos mesos justos després del descens a Anduva, la pilota ha tornat a rodar aquest matí al CAR de Sant Cugat. El Centre d’Esports rebia la visita de l’Hospitalet, equip de Tercera RFEF, per inaugurar la pretemporada, i s’ha estrenat de la millor manera possible: Amb victòria. Pel que fa a l’onze, Antonio Hidalgo ha apostat per una barreja de jugadors de l’obrador arlequinat, de noves incorporacions i de la vella guàrdia, com ara Nèstor Querol i Óscar Rubio. Ara bé, el tècnic de Canovelles ha seguit fidel al seu estil, i ha tornat a dibuixar el clàssic 3-5-2 que tant el representa, amb Joseba Muguruza i Iván Tebar als carrils.

Ha estat el Sabadell qui s’ha fet amo i senyor de l’esfèric des del minut u, mentre que els homes de Cristian García s’han limitat a defensar i a intentar sorprendre al contraatac. Tot i això, superat el minut 18, Nèstor Querol ha filtrat una passada trencat línies per Adri González, qui avui s’estrenava amb el primer equip, per tal que el jove davanter superés la sortida d’Aliaga i obrís la llauna a Sant Cugat. Olfacte golejador d’un autèntic killer, al pur estil Haaland, més enllà de l’aparença física amb el jugador noruec. I només un minut més tard, Nèstor Querol ha pogut fer el segon, però l’esfèric ha sortit llepant el pal. Al descans, victòria arlequinada per la mínima.

Bons minuts d’Alfred Planas 

A la represa, Hidalgo ha canviat pràcticament tot l’onze, on Aleix Coch i Xavi Boniquet han estat els representants de la temporada passada. Quan s’havien jugat deu minuts de la segona meitat, al 55, Belmonte ha fet el segon pel Sabadell mitjançant un xut de la frontal que s’ha enverinat després de tocar en el peu d’un rival. Tot i això, l’Hospi ha reaccionat ben d’hora, i en la jugada següent Sergio Juste ha escurçat diferències a la sortida d’un córner. Al 65, nova arribada amb perill dels visitants, però Froi Leal, en el mà a mà, ha endevinat les intencions del davanter de l’Hospitalet.

Tres minuts més tard ha arribat el debut de les últimes dues incorporacions del Sabadell: Jacobo González i Alfred Planas. Cal destacar, que, el segon d’ells ha estat un dels homes més destacats de la segona meitat tot i gaudir de poc més de 20 minuts. De fet, ha estat l’extrem barceloní qui al minut 74 ha centrat l’esfèric amb tota la intenció del món per tal que algun defensa de l’Hospi pogués introduir-se la pilota en pròpia porteria. I així ha estat, ja que Aldo One, en pròpia, s’ha fet el definitiu 3-1.

En general, bones sensacions del Centre d’Esports en la seva estrena de pretemporada, en un duel on Sergi Altimira i Alfred Planas han deixat petits centelleigs. Ara, a preparar el pròxim compromís, que serà dimarts a les 10 del matí contra l’Europa a Sant Oleguer.