Samu Araújo deixa de ser jugador arlequinat

Qüestió de dies. Va ser el passat 16 de juliol quan el Centre d’Esports va anunciar l’arribada de Samu Araújo a la Nova Creu Alta. Dues setmanes més tard, però, el lateral gallec de 25 anys ja no pertany a la disciplina arlequinada. En aquest sentit, aquest migdia el Sabadell, mitjançant un comunicat, ha fet oficial que ha deixat sense efecte el contracte de l’exlateral de la Cultural Leonesa. En l’escrit, el club explica que la decisió s’ha pres després que el jugador no hagi superat les proves mèdiques.

Tot i això, la cosa va més enllà. El greu problema està en el fet que Samu Araújo no hauria acabat de recuperar-se de la lesió que va patir la temporada passada. Cal recordar, que, el gallec encara no s’havia exercitat sota les ordres d’Antonio Hidalgo, ja que l’últim que es va saber d’Araújo és que es va absentar a un dels entrenaments per “motius personals”.

David Forniés, un dels possibles substituts

Aquesta sortida, de ben segur, no entrava en els plans de José Manzanera. Ara, la direcció esportiva haurà d’accelerar la recerca de com a mínim un carriler esquerre, ja que ara com ara és una posició òrfena després de les sortides de Josu Ozkoidi i Pierre Cornud. En aquest sentit, segons ha informat Cazurreando, un dels noms que té el club a sobre de la taula és el de David Forniés, qui ja va vestir l’arlequinada durant la temporada 2015/2016. Ara bé, l‘arribada del lateral alacantí és molt complicada, ja que segons apunten des de Madrid, ho tindria pràcticament tancat amb l’Alcorcón.