Ramón Folch i Aleix Coch, amb ganes del primer partit de pretemporada

El Sabadell afronta demà el primer partit de pretemporada davant L’Hospitalet. Serà en un duel a porta tancada que es disputarà al CAR de Sant Cugat i que enfrontarà als arlequinats amb un equip que aquesta temporada competirà dues categories per sota dels arlequinats. Malgrat que ja s’han produït nou arribades, encara s’esperen més jugadors i, per tant, no hi seran tots els homes que s’esperen per la primera jornada de lliga. No obstant això, Antonio Hidalgo ja pot presentar un onze de garanties que estarà complementat pels futbolistes del filial i el Juvenil A que estan fent la pretemporada.

La plantilla té ganes d’afrontar aquest primer duel de preparació quan ja falta menys d’un mes per l’inici de la lliga. Hi haurà, a més, l’oportunitat que els nous fitxatges comencin a agafar rodatge davant un equip exigent. Després de començar la pretemporada el 19 de juliol, l’equip comença a cremar etapes de la preparació per la lliga i arribar en el millor estat possible. Si no hi ha cap novetat d’última hora, Antonio Hidalgo té a tots els homes disponibles per enfrontar-se al conjunt de la Feixa Llarga.

Els jugadors estan preparats pel primer partit

Serà el primer duel que Ramón Folch, un dels fitxatges més importants d’aquest estiu, disputi amb la samarreta arlequinada. El migcampista reusenc, que va ser un dels models a la presentació de les samarretes, va parlar ahir de quina línia s’està seguint en els entrenaments. “Estem assolint bastants conceptes de l’entrenador i ara hem de fer unió. Hem de treballar al màxim i mirar-nos a nosaltres“, va comentar el jugador de 31 anys. Folch, que serà un jugador amb un pes important al vestidor, va detallar les funcions que està desenvolupant durant la pretemporada: “Hi ha molta gent jove que apunta a maneres i els intento ajudar perquè ens poden fer falta durant la pretemporada”.

L’altre protagonista a la presentació de les samarretes va ser Aleix Coch. El tarragoní suma cinc temporades defensant la samarreta arlequinada i està molt content de ser a Sabadell: “Em sento com a casa i estic molt a gust aquí. Ara és important agafar bones sensacions”. El central, si res no canvia, serà un dels capitans de l’equip. “Si torno a sortir capità, estaré encantat de representar l’equip“, va indicar. Com a jugador veterà que és, Coch també està ajudant els nous fitxatges en la seva adaptació: “És important que se sentin com a casa i vegin que això és una família. Està venint gent de qualitat que aportarà molt”.