L’esquena arlequinada i la Torre de l’Aigua, novetats a les equipacions

Un dels grans secrets que s’havien de desvetllar ja es coneix. El Sabadell ha presentat aquesta tarda les dues equipacions que lluirà aquesta temporada. Dissenyades des de fa gairebé un any, el fet de no saber en quina categoria estaria el Centre d’Esports ha condicionat el disseny. No obstant això, el club ha trobat una solució i ha pogut incloure, entre altres coses, un disseny arlequinat a l’esquena. Utilitzant dues tonalitats de blaus per no canviar de color, la primera equipació serà arlequinada pels dos cantons. A més, al davant es manté l’arlequinat i s’inclouen unes diagonals d’un blau més fort als dos quadres d’aquest color.

La presentació ha tingut lloc al costat de la Torre de l’Aigua i la ubicació no era pas casualitat. Aquesta temporada, i com a part de la segona equipació, el Sabadell s’ha decantat pels colors negre i taronja. Però amb aquesta combinació de colors, i a la part esquerra de la samarreta, el color negre i taronja es mesclen per formar l’ombra de la Torre de l’Aigua. Un detall de complicitat amb la ciutat i que forma part del ‘Tracte Tornarem‘ que el club ha impulsat des de fa algunes setmanes. Un altre detall d’aquesta segona equipació és el fet que l’escut -que està sobre la Torre de l’Aigua- és completament blanc.

A l’espera de saber què passarà amb Hummel

Aquest ha estat el sisè i últim any de l’acord entre el Sabadell i Hummel pel disseny de la samarreta. En aquest sentit, Bruno Batlle, director general del club, no ha volgut tancar la porta a una renovació. “Tenim contracte aquesta temporada i estem parlant amb ells per veure si hi ha renovació o no. És un moment on has de valorar moltes coses“, ha explicat Batlle. A més, el director general ha assenyalat que la idea d’incorporar l’arlequinat a l’esquena la tenien des de fa temps i que incloure la Torre de l’Aigua és deu al fet que des del club volen lluir “orgullosos” allà on vagin un dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

Les samarretes es podran comprar a partir de demà a les oficines del club i dissabte els jugadors les lluiran en el primer amistós de pretemporada davant L’Hospitalet. Aleix Coch i Ramón Folch, els dos jugadors del Sabadell que han presentat avui les equipacions, s’han mostrat contents amb el disseny i entusiasmats per començar a vestir-les sobre el terreny de joc. I l’estrena arribarà aquest mateix dissabte i dues vegades més en la pròxima setmana. Pel tercer amistós, davant el Villarreal ‘B’, el club treballa amb l’escenari que el públic pugui accedir a l’estadi com farà dimecres a Sant Oleguer pel duel entre Sabadell i Europa.