Disnova complirà la setena temporada com a patrocinador

L’Hora Arlequinada i Disnova han arribat a un acord per renovar el patrocini una temporada més. L’empresa és la distribuïdora oficial d’Estrella Damm a Sabadell, així com d’altres marques capdavanteres al sector com CacaolatGrupo DísberVichy Catalan i Granini. Dedicada a la distribució de begudes i productes en general per al sector de l’hostaleria, Disnova es va crear l’any 2004, quan es van fusionar dues de les empreses més antigues de la ciutat dedicades al canal de la distribució: Hermanos Peñalver i Comellas Vins.

L’empresa sabadellenca destaca per un servei personalitzat, ràpid i eficient, una qualitat i preu immillorables en tots els seus productes i una tradició i gran compromís amb la ciutat. Disnova fa un pas endavant i reforça la seva aposta. L’empresa ha patrocinat el nostre projecte des de la seva creació l’any 2015 i aquesta serà la seva setena temporada al nostre costat. L’equip agraeix el seu suport incondicional i l’incalculable compromís amb L’Hora Arlequinada.