Alfred Planas, la novena incorporació

Després d’apuntalar la defensa i la porteria amb set cares noves, la direcció esportiva ja ha començat a posar fil a l’agulla per tal reforçar la parcel·la ofensiva. En aquest sentit, el Sabadell ha fet oficial l‘arribada d’Alfred Planas, extrem català de 25 anys que aterra a la Nova Creu Alta procedent del Marbella FC. La temporada passada, a l’Antonio Lorenzo Cuevas, va disputar un total de 17 partits i va anotar només un gol. Cal destacar, però, que, el baix rendiment d’un Marbella, que va acabar descendint a la Tercera RFEF, va eclipsar el bon rendiment d’un Alfred Planas que va ser un dels millors jugadors del conjunt andalús.

Es tracta d’un extrem dret pur, tot i que també pot jugar a la mitjapunta o caigut a banda esquerra, que destaca per ser un futbolista ràpid i tècnic, hàbil en l’u contra u, i amb molta explosivitat. Format a les categories inferiors de l’Espanyol i de la Damm, Planas va explotar la temporada 2018/2019 vestint la samarreta del CF Reus Deportiu. En terres tarragonines, durant la primera meitat de la temporada de la desaparició del Reus, el barceloní va ser una de les peces més destacades. El seu bon rendiment va provocar que l‘Elche, que també militava a Segona, apostés per ell.

Al Martínez Valero només va disputar dos partits, ja que la competència era molt alta. Així doncs, després d’un pas discret per Alicante, Alfred Planas va fitxar pel València Mestalla, on va disputar 21 duels, en els que va marcar un gol i va repartir dues assistències. Al filial ‘ché’ hi seria només una temporada, ja que l’estiu passat va incorporar-se a un Marbella que, a priori, havia de ser un dels equips més potents de la campanya passada a Segona B. Ara, l’extrem català aterra a la Nova Creu Alta amb l’objectiu de recuperar la seva millor versió.