Jacobo González apuntala la davantera del Sabadell

S’ha fet esperar, però Jacobo González ja és nou jugador del Centre d’Esports Sabadell. Cal destacar, que, l’arribada de l’extrem madrileny de 24 anys a la Nova Creu Alta era un secret a veus, tot i que a última hora el CD Castellón va entremetre’s en l’operació. No obstant això, el Sabadell sempre havia estat la primera opció per Jacobo, ja que l’acord entre el jugador i el club arlequinat era total abans de conèixer-se l’interès per part del conjunt castellonenc, i el principal obstacle era la relació contractual del futbolista amb el seu club de propietat, el Tenerife. 

Jacobo, qui arriba traspassat i en propietat al Sabadell, va jugar la temporada passada a l’Heliodoro Rodríguez López defensant la samarreta del CD Tenerife. Allà, el seu rendiment es va veure interromput per diferents lesions que no van permetre que el jugador acabés d’explotar. No obstant això, el madrileny va disputar 14 partits i va anotar un gol. La temporada anterior, la 2019/2020, Jacobo González va ser una peça clau al filial del Celta de Vigo, i de fet, va arribar a debutar a Primera Divisió amb el primer equip, on es va veure les cares amb el FC Barcelona. Al filial va marcar set dianes en 26 partits.

Abans de lluir les samarretes del CD Tenerife i del Celta de Vigo, l’extrem madrileny, que es va formar a les categories inferiors del Real Madrid, també va defensar els colors del CF Villanovense, del Rayo Majadahonda i de l’Alcorcón. Així doncs, el Centre d’Esports ha signat un jugador que, tot i que va estar castigat per les lesions la temporada passada, té moltíssima projecció. Jacobo, que arriba per reforçar la parcel·la ofensiva del conjunt d’Antonio Hidalgo, hauria de ser una de les peces claus del nou projecte arlequinat, i si res no canvia, s’incorporarà a la dinàmica de l’equip en els pròxims dies.