Ramón Folch apunta a ser un dels líders

El Sabadell ha presentat aquest matí el migcampista Ramón Folch. Després de desvincular-se del Cádiz, el jugador de 31 anys arriba al Centre d’Esports en una operació que afegeix una peça molt important a l’equip. La presentació s’ha realitzat al Cercle Sabadellès i el nou futbolista arlequinat ha explicat que confia molt en el projecte i que no va dubtar des del primer moment en el qual va rebre una oferta. “M’han agafat amb els braços ben oberts i em sento com un més“, ha apuntat el reusenc. A més, Folch s’ha marcat uns objectius clars: “Volem fer les coses molt bé, tenim un repte important i només ens centrem a preparar el primer partit al màxim. El dia a dia és el que ens portarà a aconseguir els objectius que ens proposem”.

Tal com ha explicat el nou jugador del Sabadell, el rol de Ramón Folch sobre la gespa serà important, però ell només pensa a aportar. “Sigui el rol que sigui, estic molt compromès amb l’equip“, ha indicat el migcampista. L’arribada de Folch a Sabadell ha aixecat expectació i il·lusió entre l’afició, unes sensacions que agraden al nou jugador del Centre d’Esports. “Necessitem que ens ajudin perquè hi haurà partits molt igualats, trams molt complicats i necessitem que l’afició estigui al nostre costat”, ha afegit Folch per després animar els aficionats a fer-se socis.

Sense més renovacions i a l’espera d’arribades

Després de la presentació de Ramón Folch, també ha parlat Jose Manzanera. El director esportiu arlequinat ha agraït, en primer lloc, l’aposta del migcampista de Reus i el seu compromís amb el projecte. També ha comentat la situació de Jacobo González, futbolista del Tenerife que podria arribar a Sabadell tot i que en les darreres hores s’ha vinculat el seu nom amb el Castellón. “És un jugador amb contracte i no puc comentar res més. Són èpoques de molts rumors, noms i perfils“, ha assenyalat el valencià.

També s’ha comentat la sortida d’Adri Cuevas del club. El migcampista andalús tenia una oferta de renovació per part del Sabadell, però finalment ha marxat al Badajoz. “Estem decebuts amb Adri Cuevas per les formes amb les quals ha gestionat la situació. No ha volgut estar aquí i, veient com han avançat les situacions, la sensació era que no volia continuar i vam trencar les negociacions“, ha dit Manzanera. Les formes, en aquest cas, han estat diferents de les de la sortida de Gorka Guruzeta, El basc, tot i el desenllaç dantesc, va aclarir des d’un primer moment que volia continuar a LaLiga SmartBank.

Finalment, el director esportiu arlequinat ha descartat la continuïtat d’Iker Undabarrena amb l’arribada de Ramón Folch. Ara bé, Manzanera ha destacat que continuen buscant peces al mercat i no volen incorporar jugadors que no mirin més enllà de la situació econòmica i esportiva del Sabadell: “Volem gent que realment vegi en el projecte una il·lusió i una forma de fer una passa més. Les prioritats són totes on ens facin falta aquests jugadors, però és cert que en atac tenim algunes mancances”.