El Sabadell començarà la temporada visitant el Sevilla Atlético

La Real Federación Española de Futbol ha sortejat aquest migdia el calendari de la Primera RFEF, categoria en la qual competirà el Sabadell aquesta temporada. Ha estat el primer sorteig públic i, seguint el format del futbol professional, ha sortit el número 90.145. Cal recordar també que el calendari serà asimètric. Tot i el canvi de model, el Centre d’Esports competirà contra 19 equips en una lliga que començarà el cap de setmana del 28 i 29 d’agost i acabarà el cap de setmana del 28 i 29 de maig. En total, el Sabadell disputarà 38 partits de lliga i començarà la competició lluny de casa, visitant el Sevilla Atlético. El primer duel a la Nova Creu Alta serà a la segona jornada i amb la visita de la Balompédica Linense, en el que serà el primer partit de lliga amb aficionats en més d’un any.

La repetició de la final del playoff entre Sabadell i Barça ‘B’ tindrà lloc a les jornades 4 -a la Nova Creu Alta– i 35 a l’Estadi Johan Cruyff. Serà una temporada especial i amb diverses visites a estadis històrics. Un d’ells, que a més es repetirà aquest any, és el Nou Castàlia. La visita al Castellón es produirà la dissetena jornada en un duel que portarà molts records a tots els aficionats. A més, el Centre d’Esports disputarà el darrer partit del 2021 davant els orelluts a terres castellonenques, mentre que començarà el 2022 amb el duel a casa davant el Linares.

Finalment, els d’Antonio Hidalgo tancaran l’últim tram de temporada amb tres partits a la Nova Creu Alta i dos duels lluny de Sabadell. Aquests seran, per ordre, davant el Nàstic de Tarragona, a l’Estadi Johan Cruyff amb el Barça ‘B’, rebent a casa la UE Cornellà, visitant Linares en el darrer desplaçament de la temporada i enfrontant-se amb l’Algeciras a la Nova Creu Alta per tancar el curs. Un final de temporada exigent i que el Centre d’Esports haurà de superar si vol tancar la temporada assolint l’objectiu de lluitar per l’ascens. Consulta el calendari complet aquí.

El mercat, a l’espera d’alguns moviments

Després que aquest matí s’hagin incorporat als entrenaments algunes de les noves cares -l’única absència va ser Aarón Rey pel protocol de COVID-, la direcció esportiva continua treballant per acabar de perfilar la plantilla. Si avui s’han exercitat Ramón Folch, Samu Araújo i Iago Indias amb la resta de l’equip, s’espera que el porter Kike Royo aterri a Sabadell després de rescindir el seu contracte amb el Badajoz. Qui farà el camí invers, segons ha apuntat el periodista Ángel García, serà Adri Cuevas, que marxa a terres extremenyes després de no arribar a un acord de renovació amb el Centre d’Esports.

Un altre nom que ha sonat amb força és el de l’atacant Jacobo González. L’extrem està a l’espera de resoldre el seu futur amb el Tenerife per tancar el seu futur i el Centre d’Esports és un dels equips millor col·locats. Amb tot això, el Sabadell ja coneix el seu calendari per aquesta pròxima temporada i l’equip ja està en marxa a l’espera de disputar el primer partit de pretemporada davant L’Hospitalet i que arribin algunes cares noves. La direcció esportiva continua fent passes per configurar una plantilla que intentarà aspirar a tot en una competició que serà molt exigent.